Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Ηρακλής Ψαχνών-Λουκίσια 0-1

Τα Λουκίσια κέρδισαν στα Ψαχνά τον Ηρακλή 1-0, σε εξ αναβολής αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΟΛ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας σε ματς ‘έξι πόντων’ ομάδα με ίδιο στόχο στον ‘μαραθώνιο’ της Α’ Τοπικής. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πρώτα λεπτά να γίνουν επικίνδυνοι, έχοντας στο 3′ σουτ με τον Μακρή -μετά από συνδυασμό του με τον Γκάβαλη- που όμως πέρασε άουτ και στο 6′ σουτ με τον Σ. Μπίτζο -γύρισμα από τον Στρατή- με την μπάλα να βρίσκει αμυνόμενους και να καταλήγει κόρνερ. Στο 12′ ήταν η σειρά των Λουκισίων να φανούν επιθετικά, με σουτ του Φρούση που μπλόκαρε -με τη διπλή προσπάθεια- ο Μίχος, ενώ στο επόμενο λεπτό τελική προσπάθεια του Φρούση πέρασε λίγο άουτ και νέο σουτ του ίδιου στο 20′ είχε παρόμοια κατάληξη. Στο 29′ ο ‘γηραιός’ είχε μια καλή στιγμή, όταν μετά από σέντρα του Φιόλα ο Γκούρλας πλάσαρε, με τον Κατσαρή να αποκρούει. Οκτώ λεπτά μετά ο Μίχος απέκρουσε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Δέδε. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ηρακλής είχε ευκαιρία με τον Στρατή -τροφοδοτήθηκε απ’ τον Ζωγάκη- που δεν μπόρεσε όμως να ευστοχήσει παρότι ήταν αμαρκάριστος. Ο ΑΟΛ ‘απάντησε’ στο 50′ με χαμένο τετ-α-τετ του Γιαλού, ο οποίος όμως στο 51′ έδωσε την μπάλα στον Κωνσταντάγκα που με σουτ μέσα απ’ την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να το κατορθώσουν (είχαν μόνο ένα άστοχο σουτ με τον Γκούρλα στο 65′) απέναντι στα Λουκίσια που έκαναν διαχείριση του ματς, διατηρώντας το πολύτιμο προβάδισμα ως το φινάλε της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Σέρρας-Αντωνίου Χ.

ΓΚΟΛ: 51′ Κωνσταντάγκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σταύρος Σταθαράς): Μίχος, Φιόλα, Γκίκας, Καρλατήρας, Παπίλας, Γκούρλας, Σ. Μπίτζος (57′ Λιάσκος), Μακρής (77′ Καραμπέτσος), Στρατής (57′ Στούπας), Γκάβαλης, Ζωγάκης (86′ Ι. Μπίτζος).

ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κατσαρής, Δέδες, Λέκκας, Τζάβρας, Προβής, Κωνσταντόπουλος (76′ Σουλιωτάκης), Γιαλός (60′ Χιούσκα), Φρούσης, Κωνσταντάγκας, Τζέμος (69′ Καπουρίτης), Σαμπάνης (60′ Καράι).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τ. Ταυταρίδης: ‘Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Θα τον βρει τον δρόμο της’

Χρήστος Σεφερλής

Πέρσι… σαν σήμερα (22/8/2020)

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ηρακλής Ψαχνών-Αμβρυσσέας Διστόμου 4-1 (video)

eviasports