EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Βλασσόπουλος: ‘Προσπαθούμε να παίξουμε όσο δυνατόν καλύτερα’

Δηλώσεις του προπονητή του Κεραυνού Χαλκίδας Δημήτρη Βλασσόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Προποντίδα, για την τρίτη αγωνιστική του ενάτου ομίλου της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας ‘Δαριβέρης Σπύρος’.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εικόνα των ποδοσφαιριστών του: ‘Ναι, ισοπαλία καλό αποτέλεσμα είναι, παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, είμαι ευχαριστημένος, πάλεψαν όλα τα παιδιά, παίξανε και παιδιά που δεν είχανε παίξει και είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά’.

Για το αν έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει και του παιχνιδιού για το πρωτάθλημα με την Προποντίδα, την επόμενη εβδομάδα, με την οποία συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ: ‘Βγάλαμε συμπεράσματα, η Προποντίδα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία και φέτος είναι πολύ καλή, θα ‘χουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκεί, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο’.

Για τη συνέχεια του φετινού πλάνου της ομάδας του: ‘Προσπαθούμε να παίξουμε όσο δυνατόν καλύτερα, μαζευόμαστε στις προπονήσεις και κοιτάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο’.

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Κεραυνός Χαλκίδας-Προποντίδα 1-1

Photo album απ’ το Κεραυνός Χαλκίδας-Προποντίδα

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λέσχη Ευρίπου: Εκδρομή στο χιονισμένο Καντήλι (pics)

Μιχάλης Πράσινος

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-2

Παναγιώτης Βαρσαμάς

Α’ ΕΠΣΕ: Προποντίδα-Απόλλων Ερέτριας 2-0 (video)

eviasports