EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταυρός-Μακρυκάπα 2-1

Με 2-1 επικράτησε ο Σταυρός σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακρυκάπα.

Οι ‘λύκοι’ άνοιξαν το σκορ στο 30′ με σουτ του Κ. Σπανού, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα να φέρουν το ματς ‘στα ίσα’ με τελική προσπάθεια του Ντούμα. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ήρθε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Σταυρού, το οποίο σημείωσε ο Θ. Σπανός. Θετικά τα δείγματα για τη νεοφώτιστη ομάδα του Άγγελου Βογιατζή απέναντι σε μια απ’ τις πιο ισχυρές ομάδες της Εύβοιας, χρήσιμα συμπεράσματα και για τον Βαγγέλη Ζέρβα, που βρίσκεται στο ξεκίνημα του μονταρίσματος του ΑΟΜ, έχοντας και κάποιες απουσίες βασικών στελεχών του ρόστερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Καρράς-Γάτος.

ΓΚΟΛ: 42′ Ντούμας, 47′ Θ. Σπανός-30′ Κ. Σπανός.

ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Σπανός, Μουτουσίδης, Τσούτσης, Ντούμας, Τσαμίχας, Ταψής. (Κατσαρής, Θ. Ταυρής, Γκίκας, Α. Καρκαλής, Ρούσος, Μπλέτσας, Καραχάλιος, Ρόγκας, Αλαφάκης)

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Πάττας, Πασάι, Κικίδης, Γκρινιάρης, Πουρνής, Λέκκας, Θωμάς, Κονόμι, Σπανός, Σίδερης, Κούκα. (Μπελίτσος, Γκέκας, Παπαγεωργίου, Κηρόπουλος, Μαστροκώστας, Σμπρίνης, Ρουμπής, Βουρδάνος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταμυναϊκός-Κάρυστος 1-4

Κώστας Λαγός

ΠΓΑΟ Χαλκίδας: Φιλικό με Ταμυναϊκό & απονομή κυπέλλου πρωταθλητή

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Οι σκόρερς μετά την 9η αγωνιστική

eviasports