EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Μωυσιάδης: ‘Δουλειά, δουλειά, δουλειά’

Δηλώσεις του προπονητή του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με τον Απόλλωνα Παραλίας.

‘Πολύ δουλειά μέχρι τώρα στην προετοιμασία. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά είμαστε πίσω ακόμα από θέμα φυσικής κατάστασης.

Σήμερα δεν περίμενα δω κάτι άλλο, τα πόδια είναι ‘βαριά’, είναι κουρασμένα πάρα πολύ τα παιδιά. Το 2-0 δεν λέει τίποτα, προσπάθησαν όμως, γιατί μετά από τόση προπονήση και τόσο τρέξιμο ήτανε πάρα πολύ καλή η προσπάθεια τους. Ότι μπορούσαν να κάνουν αυτήν την περίοδο το κάνανε. Είμαι ευχαριστημένος, είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η κούραση.

Θέλουμε ενίσχυση όμως, προπάντων στα στόπερ, εκεί έχουμε πρόβλημα. Προσπαθούμε τώρα να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις, έτσι ώστε να φανεί η ομάδα ανταγωνιστική. Δυστυχώς ο Βαγγέλης Αυλωνίτης, λόγω της δουλειάς του, δεν θα μπορέσει μάλλον να βοηθήσει την ομάδα φέτος, γιατί περίμενα πάρα πολλά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που είναι πολύ έμπειρος, είναι απ’ τα καλά στόπερ του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζουμε, το σύνθημα μας είναι ‘δουλειά, δουλειά, δουλειά’ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ-ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-6

Δημήτρης Νικολάου

Θανάσης Κούτος: Φταίνε αυτοί… φταίμε και μεις… φταίνε κι άλλοι..!

Θανάσης Κούτος

Σαν Σήμερα (16/2/2013): Ολυμπιακός Χαλκίδας-Προποντίδα 2-0

eviasports