EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Α’ ΦΑΣΗ): ΠΑΟ Πολιτικών-Πισσώνας 3-2

Ο ΠΑΟ Πολιτικών κέρδισε 3-2 τον Πισσώνα, παίρνοντας την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’, όπου θα υποδεχτεί την ΑΕ Χαλκίδας.

Ο Καρατζάς άνοιξε το σκορ στο 8′ για τους γηπεδούχους και στο 31′ διπλασίασε τα τέρματα τους. Στο 80′ ο Πισσώνας μείωσε 2-1, όμως στο επόμενο λεπτό ο Καρατζάς σκόραρε για τρίτη φορά, δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα των Πολιτικών. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Ραβανός μείωσε και πάλι στο γκολ για τη Φορτούνα, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν χρονικά περιθώρια για να κυνηγήσουν την ισοφάριση και να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Καμπούρης Α.-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 8′ & 31′ & 81′ Καρατζάς-80′ Χρυσός, 90′ Ραβανός.

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Κώστας Καραγκούνης): Χαλαστάρας, Ρουμπής, Θ. Βούλγαρης, Παύλου, Ι. Τζαμίχας, Καραγκούνης (80′ Τ. Βούλγαρης), Φωτεινός, Δημητρίου (70′ Ζαμπός), Ξυνογαλάς, Καρατζάς, Μπουλουγούρας (41′ Ορφανός).

ΠΙΣΣΩΝΑΣ (Θανάσης Τζάθας): Αθανασούλας, Τσαλμάς, Γρίβας (70′ Ευαγγελινός), Καμπούρης, Συνοδάκης, Χρυσός, Τιόπουλος (46′ Ραβανός), Θεοδώρου (46′ Τρίκκας), Νιάρχος, Τσούρτης, Ανδριόλας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (3/5/2022)

eviasports

Μ. Μαύρος: ‘Αισθάνομαι ευλογημένος’

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Κλαμπ Παρπρίζ-Aston Dirla 2-8

Κώστας Λαγός