EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Α’ ΦΑΣΗ): Αθλόπολις-Λήλας Βασιλικού 1-2

Ο Λήλας Βασιλικού επικράτησε 2-1 της Αθλόπολις και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ερμήλιο.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε αντίπαλο ιστορικό από μεγαλύτερη κατηγορία, άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Λάμπρου να στέλνει την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα. Η Αθλόπολις κρατούσε το προβάδισμα ως το 82′, οπότε και ο Μολές ισοφάρισε 1-1, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Κροκόδειλος σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του Βασιλικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Γιδάρη-Ιωάννου Μ.

ΓΚΟΛ: 23′ Λάμπρου-82′ Μολές, 87′ Κροκόδειλος.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Στυλιάρας, Ζέρβας, Ρουμπής (88′ Φ. Στάτε), Φρυγανάς, Μπαλάνος, Βλάχος (75′ Γεωργαντόπουλος), Δημήτρης Οικονόμου (63′ Πόγκας), Ντουλαβέρης, Πολυκαρπίδης (63′ Παπαδόπουλος), Νταλιάνης (88′ Μπαλατσός), Λάμπρου.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Βασιλείου, Β. Γίγας (62′ Σαμαρτζής), Καραλής, Τζαφέρος, Κουσερής, Μολές, Κροκόδειλος, Ζαχαριάς (72′ Ρωμανός), Παναγιώτου, Κωνσταντόπουλος, Β. Γκούμας (87′ Μυλωνάς).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (3/3)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Οι σκόρερς μετά τη 2η αγωνιστική

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αιδηψός-Μακρυκάπα 1-3 (video)

eviasports