EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Αντωνόπουλος: ‘Πετύχαμε τον στόχο που θέλαμε τόσο πολύ’

Δηλώσεις του προπονητή του Λήλαντα Βασιλικού Δημήτρη Αντωνόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Μιαούλη Φύλλων, για την εικοστή έκτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι για να τελειώσει η αγωνιστική και το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω και την ομάδα των Φύλλων που δέχτηκε να έρθει στην έδρα μας για να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο γύρο.

Σαν παιχνίδι εντάξει δεν είχε ιδιαίτερες περγαμηνές. Είχαμε αρκετές φάσεις, κάναμε αυτά τα γκολ, κερδίσαμε,  εντάξει νομίζω δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε αυτό το παιχνίδι, ήταν ένα ελεύθερο παιχνίδι απ’ την πλευρά μας και απ’ την πλευρά των αντιπάλων.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με επιλέξανε; Μετά κι όλους τους παίκτες που κάναν μια μεγάλη προσπάθεια από τις 7 Αυγούστου, το είπα και στ’ αποδυτήρια μέσα, πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Κι όσοι ήτανε γύρω στην ομάδα, και εξωδιοικητικοί, νομίζω βοήθησαν όλο η ομάδα να επανέλθει στην α’ κατηγορία που θα το θέλαμε τόσο πολύ και ήταν μοναδικός στόχος. Τα καταφέραμε. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά αν δούμε τη συνολική εικόνα  προσπαθήσουμε πάρα πολύ τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Μέχρι κι εχθές στην τελευταία προπόνηση ήταν 18 άτομα στην προπόνηση και νομίζω ήταν το πιο σημαντικό πράγμα.

Του χρόνου ακόμα δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ούτε κάποιος παίχτης, ούτε η διοίκηση. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για την επόμενη μέρα. Θέλουμε να τελειώσει και τελειώσουμε το σημερινό παιχνίδι και έχουμε χρόνο μπροστά μας να δούμε τι μπορεί να κάνουμε όλοι μας. Το σημαντικό είναι που η ομάδα επανήλθε στην α’ κατηγορία, που ήταν μοναδικός στόχος για φέτος’.

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αήττητη επιστροφή! (Μιαούλης Φύλλων-Λήλας Βασιλικού 0-4)

Photo album απ’ το Μιαούλης Φύλλων-Λήλας Βασιλικού

Λήλας Βασιλικού: Φιέστα για την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΕ! (photo album)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (22/12/2013): Άρης Αγίας Άννας-ΠΑΟ Λιχάδας 3-1

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκύρος-Στύρα 1-1

Κώστας Λαγός

Μ. Γκόφας: ‘Κάθε φορά είμαστε και λίγο καλύτεροι’

Κώστας Λαγός