EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τ. Ταυταρίδης: ‘Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει’

Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Χαλκίς Τάσου Ταυταρίδη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Ερέτριας, για την εικοστή ένατη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Σήμερα παίζαμε με μια ομάδα πραγματικά που ήθελε τους βαθμούς για να σωθεί οριστικά. Για ‘μας ήτανε πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Από ποια άποψη: μια ομάδα που δεν έχει στόχους, πρέπει να δείχνει στον κόσμο της την ιστορία της και σε όλο το γκρουπ ότι παίζει για κάθε ένα αγώνα κανονικά. Κι αυτό κάναμε κι εμείς σήμερα. Και τι αποτέλεσμα θα ερχόταν δεν το γνωρίζαμε.

Δώσαμε… στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε πολύ την απόδοσή μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάτω του μετρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά, είχαμε κάποιες φάσεις, είχε κι αντίπαλος σε κάνα δύο φάσεις το τέλος και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήτανε ισοπαλία.

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για ακόμα ένα παιχνίδι, που είχαμε ένα καλό ημίχρονο. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει.

Φυσικά θα δοθούν κι άλλες ευκαιρίες σε κάποια παιδιά. Όλα τα παιδιά έστω και πέντε λεπτά να μπουν, έστω και στον πάγκο, είναι χρήσιμα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την συμπεριφορά τους και στο τελευταίο παιχνίδι θα δοθεί περισσότερος χρόνος σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουνε πάρει χρόνο’.

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς 1-1

Photo album απ’ το Απόλλων Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Μακρυκάπα-Μαντούδι 1-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (8/2/2015): Ταμυναϊκός-Αρτάκη 3-2

eviasports

Ακαδημία Αρτάκης: Επιστροφή Αγ. Καραμπέτσου

Κώστας Λαγός