EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς 1-1

Στο γήπεδο Ερέτριας ο τοπικός Απόλλων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Χαλκίς, στην αναμέτρηση της εικοστής ένατης αγωνιστικής της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι επιθετικά και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 39′ με σουτ από πλάγια θέση κι έξω απ’ την περιοχή του Ν. Σταματάκου, ενώ είχαν καλά σουτ με Γίγα (15′) και Π. Τσούτση, που πέρασαν άουτ. Οι ‘νερατζούρι’ ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό της επανάληψης με μακρινό σουτ του Μπινιάκου και είχαν γενικά καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μέρος. Πέρα από το γκολ είχαν καλές τελικές με Λάζρι (65′: σουτ έξω απ’ την περιοχή που πέρασε έξω), Κολώνια (69′: σουτ που πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι), Μπινιάκο (73′: σουτ που απόκρουσε ο Μπασινάς), Α. Πατσαβούρα (88′: σουτ που πέρασε άουτ). Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 75′ με σουτ του Κωνσταντάγκα που απόκρουσε ο Γαλλής, ενώ στο 87′ η κεφαλιά του Πετράκη σταμάτησε στο δοκάρι. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν διασφαλίζει τους ‘Απολλωνιστές’ (ο ΑΟΧ είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του), που θα παραμείνουν στην Α’ ΕΠΣΕ αν το Μαρμάρι δεν κερδίσει και στα τελευταία δύο του παιχνίδια (σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμήσουν στους 38β. Σταυρός-Μαρμάρι-Απόλλων Ερέτριας, με την τριπλή ισοβαθμία να αφήνει τρίτη την ομάδα της Ερέτριας, βάσει των μεταξύ των τριών ομάδων αποτελέσματα), αρχής γενομένης αύριο στον Σταυρό, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της (μετά το σημερινό αποτέλεσμα στο γήπεδο Ερέτριας).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Πριόνας-Ιωάννου Α.

ΓΚΟΛ: 39′ Ν. Σταματάκος-48′ Μπινιάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Παν. Μπασινάς, Π. Τσούτσης, Νάτσης, Γίγας (66′ Νικολάου), Λ. Κιάκης (60′ Κ. Τσούμαρης), Πετράκης, Μπαλάκας (80′ Πομαρές), Δ. Τσούτσης, Ν. Σταματάκος, Κωνσταντάγκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Γαλλής, Μ. Πατσαβούρας, Τζάβρας, Μανωλόπουλος, Ανυφάντης, Αγγελάκης, Α. Πατσαβούρας (80′ Παλαιολόγος), Χιούσκα (18′ Κολώνιας λ.τ.), Μπινιάκος, Λάζρι, Δούκας (80′ Σαρρής).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (14-15/1)

Κώστας Λαγός

Παλάιμαχοι Αμαρύνθου: Φιλικό με Δάφνη Ερυθρών

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Αυλίδα-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Κώστας Λαγός