EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (ΣΤ’ ΦΑΣΗ): Ταμυναϊκός-Προποντίδα 1-2

Η Προποντίδα κέρδισε 2-1 τον Ταμυναϊκό, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’.

Καλός ρυθμός στο παιχνίδι απ’ το ξεκίνημα του (και παρά την έντονη -κατά διαστήματα- βροχόπτωση), με την ομάδα της Χαλκίδας (θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά σε διπλούς αγώνες την Αιδηψό) να έχει μια καλή στιγμή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με σουτ με τη μία του Γκιόσι (από γύρισμα του Θ. Τσιαμπαλή), ενώ στο 5′ η ομάδα του Αλιβερίου απάντησε με κεφαλιά του Πέππα (από σέντρα του Μπράχα) που έδιωξε σε κόρνερ ο Αναγνώστου, το οποίο εκτέλεσε ο Κονόμι και ο Πέππας πήρε νέα κεφαλιά, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αντιδρά και πάλι αποτελεσματικά. Ο Πέππας επιχείρησε και στο 16′ σουτ μέσα απ’ την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα δίπλα απ’ το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 30′ η κεφαλιά του Μπράχα (από σέντρα του Δήμου) δεν ανησύχησε τον Αναγνώστου. Πρωτοβουλία των κινήσεων και στα επόμενα λεπτά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 40′ είχαν ένα μακρινό σουτ με τον Ντόβολη, με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυνόμενου και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 42′ ο Μπράχα με ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή και σούταρε, όμως ο Αναγνώστου κατάφερε να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης η Προποντίδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με σουτ έξω από την περιοχή του Λ. Τσιαμπαλή και ο ίδιος παίκτης στο 54′ πάτησε περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Αλιβερίου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στο 61′, με σουτ του Πέππα λίγο μέσα απ’ την περιοχή, που όμως δεν ανησύχησε τον Αναγνώστου και ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Γκιόσι να ξεχύνεται στην κόντρα και με ψύχραιμο συρτό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης, κάτι το οποίο έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Μαντζουρανάκη (χάθηκε η ευκαιρία αυτό να γίνει στο 86′ με κεφαλιά του Μπράχα λίγο πάνω απ’ την οριζόντια δοκό), ενώ λίγο μετά ο Φωτιάς με παρόμοια προσπάθεια έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόκορης/Πριόνας-Κοντογιαννίδης

ΓΚΟΛ: 90’+3′ Μαντζουρανάκης-47′ Λ. Τσιαμπαλής, 62′ Γκιόσι.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Πόγκας, Δήμου, Αναστασίου (59′ Φωτιάς) Μπελίτσος, Ντόβολης, Σταματούκος, Αντζέλι (64 Μαντζουρανάκης), Μπράχα, Κονόμι (59′ Ζαχαρόπουλος), Πέππας (80′ Σίμωσης).

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αναγνώστου, Μακρής, Ντεγιάννης, Νικολάου, Ι. Παπακωνσταντίνου, Συνοδάκης, Ζαχαριάδης, Αργυρός, Θ. Τσιαμπαλής (80′ Σπύρου), Γκιόσι (87′ Αθανασίου), Λ. Τσιαμπαλής.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (29/1/2020)

eviasports

Ηλ. Οικονομίδης: ‘Η ομάδα να μάθει από τα φετινά λάθη’

Νίκος Τσάλλας

Β’ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (26-27/9)

Κώστας Λαγός