EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (ΣΤ’ ΦΑΣΗ): Αιδηψός-Σταυρός 4-1 (photos)

Η Αιδηψός κέρδισε 4-1 τον Σταυρό, στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’.

Οι γηπεδούχοι, που στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την Προποντίδα, άνοιξαν το σκορ στο 14′ με σουτ στην επαναφορά του Κυριακού (έπειτα από αρχική προσπάθεια του Μακρή και απόκρουσε του Χαλαστάρα). Στο 42′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασίασουν τα τέρματα τους, με τον Μακρή να αστοχεί σε φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον ίδιο παίκτη να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 60′. Τελικά τρία λεπτά μετά κατάφερε να σκοράρει, αξιοποιώντας σέντρα του Καρατζούδη. Ο Σταυρός μείωσε στο γκολ στο 66′, με διαγώνιο σουτ του Τζαμίχα, όμως οι Αιδήψιοι ‘απάντησαν’ ένα δίλεπτο αργότερα, ανακτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Κυριακού να σκοράρει ξανά σε φάση παρόμοια με αυτή του πρώτου γκολ που έβαλε (σουτ στην επαναφορά, έπειτα από αρχική προσπάθεια του Μακρή). Δεύτερο προσωπικό γκολ έβαλε και ο Μακρής, κλείνοντας το σκορ με προβολή και ‘σφραγίζοντας’ την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Βελέντζας-Παλούμπης.

ΓΚΟΛ: 14′ & 68′ Κυριακού, 63′ & 77′ Μακρής-66′ Τζαμίχας.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου): Μ. Μπιμπάι, Μαυρούτσικος, Καρατζούδης, Γιουκάι, Πατσής, Σούμπασης (78′ Φώτου), Μ. Σουλιάδης (85′ Αναστασιάδης), Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Ζουζουλής (70′ Γάσπαρης), Μακρής (85′ Καπλανάι).

ΣΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Χαλαστάρας, Καλογιάννης, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Μπίτζος, Σεΐτης, Κατσαρής (85′ Χουλιάρας), Σπανός (35′ Γραμματικόγιαννης λ.τ.), Γιούλης, Καραχάλιος (85′ Ντούμας), Τζαμίχας (78′ Βογιατζής).

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές 13ης αγωνιστικής (11-12/1)

Κώστας Λαγός

ΑΠΣ Σταυρού: Απέκτησε τον Δ. Τσούτση

Κώστας Λαγός

Κ. Καλλιμάνης: ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Ν. Σφυρόπουλο & Αν. Γρηγορίου’

Κώστας Λαγός