EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (3/10/2021): Κριεζά-Άγιος Λουκάς 4-2 (photos)

Τα Κριεζά κέρδισαν 4-2 τον Άγιο Λουκά, για τη πρώτη αγωνιστική του δωδέκατου ομίλου της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’.

Παιχνίδι γοήτρου και προετοιμασίας για τις δυο ομάδες, ενόψει της έναρξης της Β’ ΕΠΣΕ, αφού είχαν ήδη αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια του κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 7′ με τέρμα του Τσαλιαγκού και πέντε λεπτά μετά ο Τσόκας διπλασίασε τα τέρματα τους. Στο 32′, ο 15χρονος Χρήστος Λαθουράς, στο ντεμπούτο του με τα Κριεζά, βρήκε και εκείνος τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Κωτσή να σκοράρει στο 52′ (με πέναλτι) και στο 71′, κάνοντας το σκορ 3-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τελικά ο ΑΟΚ κατάφερε να ‘σφραγίσει’ την επικράτηση του στο 81′, με τον Περιβολάρη να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας/Καραδήμος-Γάτος.

ΓΚΟΛ: 7′ Τσαλιαγκός, 12′ Τσόκας, 32′ Λαθουράς, 81′ Περιβολάρης-52′ & 71′ Κωτσής.

ΚΡΙΕΖΑ (Γρηγόρης Γκογκορώσης): Καπενής, Σπανός (71′ Καρβουνιάρης), Μοιρώτσος, Αθανασίου, Τριανταφύλλου, Πάσχος, Τσόκας, Λυκούρης, Τσαλιαγκός, Περιβολάρης, Λαθουράς (76′ Κουϊμτσίδης).

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Καρκαλέτσης, Τσάλλας, Κόρμπας, Νικολάου, Γκαρούτσος, Πηλιχός, Γανωτής (46′ Περήφανος), Αντωνίου (75′ Κοτολάκου), Δημολιάνης, Κιάτος, Κωτσής.

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Απόλλων Ερέτριας-Καλλιθέα

Κώστας Λαγός

ΟΠΕ Χαλκίδας: Ήττα στο κύπελλο για άντρες από Κερατέα

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΦΑΣΗ): Στον τελικό η ΑΕΛ! (Ληλάντιο-Νεάπολη 3-0)

Κώστας Λαγός