EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου/ΠΓΑΟ Χαλκίδας-Αθλόπολις 3-3

Η ομάδα Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου/ΠΓΑΟ Χαλκίδας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Αθλόπολις, για τη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Εμμανουηλίδης Μιχάλης’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, παίρνοντας από πολύ νωρίς γερές βάσεις για το ‘τρίποντο’, αφού προηγήθηκαν 3-0, με τέρματα των Σιμιτζή (2′)-Σαλεμή (3′)-Λαμπράκη (15′). Όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση σταδιακά. Μείωσαν 3-1 στο 23′ με τον Πολυκαρπίδη κι ακόμη περισσότερο (3-2) στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης με το γκολ του Παπαδόπουλου και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 62′, με τον Λάμπρου να κλείνει το σκορ, σε εκείνο το χρονικό σημείο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Πασχαλίδης-Νικολάου Σ.

ΓΚΟΛ: 2′ Σιμιτζής, 3′ Σαλεμής, 15′ Λαμπράκης-23′ Πολυκαρπίδης, 45′ Παπαδόπουλος, 62′ Λάμπρου.

ΞΗΡΟΠΟΛΗ/ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κώστας Αγραφιώτης): Κ. Ίβαντσος, Λαμπράκης, Βασιλείου, Παύλου, Σαράπης, Σ. Ίβαντσος, Σαλεμής, Σιμιτζής, Λύκος, Γεωργίου, Μπασούκος.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Κωνσταντίνου, Μήλιος (22′ Χατζηβασιλείου), Ελαιοτριβάρης (61′ Περάι), Κωνσταντινάκης (61′ Σκουμπρής), Τσικόπουλος (22′ Φέκος), Κρινάς, Πολυκαρπίδης, Στεργίου, Παπαδόπουλος, Λάμπρου, Τρεμούλης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΑ Χαλκίδας: Πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα ακαδημίων

Κώστας Λαγός

ΟΠΕ Χαλκίδας: Νίκη για αγόρια Κ-18 με Νέους Βύρωνα

Κώστας Λαγός

Αν. Ντούκα: Ελεύθερος από Αστέρα Βατώντα

Κώστας Λαγός