EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Α’ ΦΑΣΗ): Αυλωνάρι-Νηλέας Νεοχωρίου 2-1 (παρ., κ.δ.: 0-0)

Το Αυλωνάρι κέρδισε 2-1 στην παράταση (κ.δ.: 0-0) τον Νηλέα Νεοχωρίου, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’, όπου θα αγωνιστεί στο Μονόδρυ με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Συγκλονιστικό το τοπικό ντέρμπι κυπέλλου, με την πρόκριση να κρίνεται μετά από 120 αγωνιστικά λεπτά Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Στο δεύτερο λεπτό της παράτασης η ομάδα του Νεοχωρίου άνοιξε το σκορ με τέρμα του Καρλή. Εννιά λεπτά μετά ο Κατσούλας ισοφάρισε 1-1 και στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης ο Γκιούλι χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 101′, λόγω αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ οκτώ λεπτά αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, με την αποβολή του Μπρεγκανάκου, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Ντόβολης Ι.-Περούλιας.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 109′ Μπρεγκανάκου-101′ Σπανός.

ΓΚΟΛ: 101′ Κατσούλας, 107′ Γκιούλι-92′ Καρλής.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Χροναίος, Μπρεγκανάκου, Ανδρέου, Μάλλιος, Ξυράφης, Κηπιώτης, Μπάρδι (91′ Νόνας), Κατσούλας, Βογιατζής (65′ Παπαρήγας), Μπασούκος, Γκιούλι (120′ Ντάικο).

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παναγιώτης Κότσαρης): Σαμαράς, Παπακωνσταντίνου, Γ. Κότσαρης, Κ. Κότσαρης, Ι. Κότσαρης (106′ Δήμου), Τζόκας, Ρουμελιώτης, Μ. Μαστροκώστας, Κέκης, Σπανός, Καρλής.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2023-24
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλοχώρι/Παντείχι: Συμφώνησε με Π. Στρατή & Γ. Βλάχο

Κώστας Λαγός

ΟΠΕ Χαλκίδας: Ήττα για άνδρες από τον Ηλυσιακό

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση σε οικογένεια Στ. Αργυρού

Κώστας Λαγός