EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Ιωάννου: ‘Κάνουμε τεράστια προσπάθεια’

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Κυπάρισσου Αντίκυρας Γιάννη Ιωάννου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Χαλκίς, για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

‘Προηγηθήκαμε και θεωρούσα ότι έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι και ‘χουμε καλύτερη αντιμετώπιση. Παρόλα αυτά από την άλλη εντάξει θεωρώ ότι κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Είμαστε μία ομάδα καταρχάς που το 90% των παιδιών δουλεύουμε σε βαριά βιομηχανία, μην το ξεχνάμε αυτό. Έτσι ξεκινήσαμε από την αρχή. Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που πρωταγωνιστούμε στον όμιλο κι έχουμε τον όμιλο στα δικά μας χέρια. Από μας εξαρτάται. Οπότε τι να σας πω τώρα. Ήρθαμε στη Χαλκίδα με τόσο κόσμο, με ιστορική ομάδα και πήραμε ένα αποτέλεσμα που ok σαφώς θεωρώντας από την εικόνα του παιχνιδιού πιστεύω μας αδικεί το αποτέλεσμα, αν μιλήσουμε αντικειμενικά 100%, όσο κι αν περίεργο ακούγεται, άλλα έτσι είναι η αλήθεια. Έπρεπε να κερδίσουμε, παρόλα αυτά και με το 1-1 ικανοποιημένοι είμαστε.

Ok, πιεστήκαμε, λογικό ήτανε. Ήρθαμε και σε ένα μέρος το οποίο ήτανε… είδατε στην εξέδρα, δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Παρόλα αυτά σ’ αυτό το σημείο θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου αυτούς τους 30-50 που έρχονται και μας ακολουθούν σ’ όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, για ένα τέτοιο χωριό, για την προσπάθεια που γίνεται. Πολύ ευχαριστημένος.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της Χαλκίδας, έτσι δεν το συζητάμε αυτό. Ήταν όλα άψογα’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΜΠΑΡΑΖ): ΑΟ Χαλκίς-Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-1

Photo album απ’ το ΑΟ Χαλκίς-Κυπάρισσος Αντίκυρας

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

1965: Ολυμπιακός Χαλκίδας-Ολυμπιακός Βόλου 3-0

eviasports

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/4-1/5)

Παναγιώτης Νικολάου

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Δροσιά 5-0 (video)

eviasports