EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Κεραυνός Χαλκίδας-ΠΑΟ Πολιτικών 6-1

Ο Κεραυνός Χαλκίδας επιβλήθηκε του ΠΑΟ Πολιτικών 6-1, στην εικοστή τρίτη αγωνιστική του βορείου ομίλου της β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Η ομάδα της Χαλκίδας απείλησε στο 11′ με μακρινό σουτ του Λαμπαδάκη, που έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Αλεξόπουλος, με τον παίκτη του Κεραυνού να κάνει σουτ (μετά από σέντρα του Καρλή) στο 23′, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η ομάδα των Πολιτικών βρέθηκε στην επίθεση στο 29′, με τον Τζαμίχα να βγάζει σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Δουρμούσογλου, με τον Βλάμη να σώζει την εστία του. Στο 31′ ο Λεοντάρης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνό, αξιοποιώντας ασίστ του Σμυρνή και τέσσερα λεπτά ο Ζαχαριάδης τροφοδότησε τον Καρλή κι εκείνος με σουτ έξω απ’ την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 3-0 στο 61′, με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Σμυρνή, που πέρασε λίγο έξω, κάτι που τελικά έγινε στο 63′, με πλασέ του Ισάκ. Ο ΠΑΟ μείωσε 3-1 στο 73′ με τον Καρατζά να πλασάρει εύστοχα, μετά από πάσα του Τζαμίχα. Καταιγιστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κεραυνός, έφτασε στο 4-1 στο 82′ με τον Λεοντάρη να σκοράρει ξανά, αξιοποιώντας πάσα του Σμυρνή, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει χατ-τρικ και το σκορ 5-1, ενώ στο 88′ Αποστόλου έκλεισε το σκορ, σκοράροντας με εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Καραδήμος-Μπούρικας

ΓΚΟΛ: 31′ & 82′ & 84′ Λεοντάρης, 35′ Καρλής, 63′ Ισάκ, 88′ Αποστόλου-73′ Καρατζάς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Καπνίσης): Βλάμης, Λαμπαδάκης, Χανιωτάκης, Αργύρης, Γιαπλές (46′ Κουβατσίδης), Καρλής (64′ Αποστόλου), Ζαχαριάδης (46′ Κατσαμάγκος), Σμυρνής, Ισάκ (64′ Βουρδάνος), Λεοντάρης, Καλέντζης (64′ Μπόκαρης).

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Κώστας Καραγκούνης): Αλεξόπουλος, Βότσης, Νιάρχος, Παύλου, Ρουμπής, Θέμελης (80′ Γυφτονικολός), Δημητρίου (60′ Ζαμπός), Κ. Καραγκούνης (60′ Δ. Ορφανός, 70′ Δ. Καραγκούνης λ.τ.), Τζαμίχας, Δουρμούσογλου, Καρατζάς.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο ποδοσφαιριστών (11,18-19/9)

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Αποτελέσματα & βαθμολογίες (10/9)

eviasports

Αμαρυνθιακός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Γ. Κρόκο

Κώστας Λαγός