EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (ΣΤ’ ΦΑΣΗ): Μακρυκάπα-Αμαρυνθιακός 1-2

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε 2-1 στη Μακρυκάπα την τοπική ομάδα, στην έκτη (προημιτελική) φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’.

Οι ‘λύκοι’ ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23′ με σουτ του Ζουρμπουλή κι ενώ προηγούμενα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με σουτ του Τόρα (8′: απόκρουσε ο Μιχός, 12′: η μπάλα πέρασε άουτ, στο 6′ ακυρώθηκε γκολ του ως οφσάιντ) . Η ομάδα της Βάθειας, που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά (θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Αρτάκη), αντέδρασε σχετικά γρήγορα, ανατρέποντας το σκορ. Αφού είχε ακόμη μια καλή τελική στο 25′ με τον Σπυράκη (απόκρουσε ο Μίχος), ισοφάρισε στο 32′ με σουτ στην επαναφορά του Κοτρογιάννη (μετά από σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Κουσερή) και τέσσερα λεπτά μετά ο Μήτρου ‘έγραψε’ το 1-2 με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 39′ ο Μίχος είχε ακόμη μια καλή επέμβαση σε σουτ του Κοτρογιάννη. Στην επανάληψη το ματς συνέχισε να είναι αμφίρροπο και χωρίς πολλές συγκινήσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τον Αμαρυνθιακό τελικά να φτάνει στη νίκη-πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα κι έπειτα από διαπληκτισμό, αποβλήθηκαν οι Πουρνής (Μακρυκάπα)-Μέτσιο (Αμαρυνθιακός)-Φαλαγγίτης (Αμαρυνθιακός).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόκορης/Πριόνας-Γιδάρη.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Πουρνής-Μέτσιο, Φαλαγγίτης.

ΓΚΟΛ: 23′ Ζουρμπουλής-32′ Κοτρογιάννης, 36′ Μήτρου.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Μίχος, Γκέκας, Κικίδης, Προβής (54′ Λέκκας), Πουρνής, Πασάι, Ζουρμπουλής (71′ Κουτσαυλής), Γκούρλας (71′ Σίδερης), Βουρδάνος (46′ Στούπας), Καραντάκης, Σταματίου (43′ Παπαγεωργίου λ.τ.).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Μπαλαμπάνης, Κριτσιώτης, Ζουλιώτης, Σ. Μυρτέζα (89′ Βεσέλι), Κουσερής (73′ Μέτσιο), Σπυράκης (84′ Χαλιώτης), Σιαράπης (84′ Τσολάκος), Κοτρογιάννης (46′ Μώρος), Μήτρου, Τόρα.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (16/2/2020): Δροσιά-Αυλωνάρι 3-1 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ολυμπιακός Λίμνης-ΑΕΚ Νέου Πύργου 1-1

Κώστας Λαγός

Ταμυναϊκός: Δωρεά Τ. Κατσινόπουλου για το γήπεδο του Αγίου Λουκά

Κώστας Λαγός