EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Κεραυνός Χαλκίδας-Απόλλων Παραλίας 2-2 (photos)

Ο Κεραυνός Χαλκίδας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλίας, για την εικοστή αγωνιστική του βορείου ομίλου της β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Οι ‘Απολλωνιστές’, που παρουσιάστηκαν στο Πάρκο Λαού με προπονητή τον αρχηγό τους Σάκη Δεληγιάννη (ήταν ένας από τους μη διαθέσιμους του ρόστερ, λόγω τραυματισμού), άνοιξαν το σκορ στο 10′, με τελική προσπάθεια του Βρούβα από το δεύτερο δοκάρι κι έπειτα από σέντρα του Μπάρο. Ένα λεπτό μετά ο σκόρερ των φιλοξενούμενων έκανε ατομική προσπάθεια και επιχείρησε σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ την αντίπαλη εστία, ενώ στο 33′ αντίστοιχη προσπάθεια του Α. Τάφα, που κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ. Στο 41′ πριν γίνει κάτοχος της μπάλας ο Λεοντάρης για τον Κεραυνό, μπλόκαρε ο Αλωπούδης, μετά από προσπάθεια των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα από τα καρέ τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 47′ ο Χανιωτάκης προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Αλωπούδη, που μπλόκαρε, όμως τρία λεπτά μετά ο Λεοντάρης αξιοποίησε μπαλιά του Αποστόλου κι έφερε το ματς στην ισοπαλία, 1-1. Στο 55′ ο Κεραυνός προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σκορ, με τον Αποστόλου να πλασάρει προ του Αλωπούδη και τον Σπετσέρη να διώχνει πάνω στη γραμμή του τέρματος. Η ομάδα της Παραλίας ανέβασε την απόδοση της στα επόμενα λεπτά και τελικά στο 64′ κατόρθωσε να ανακτήσει το προβάδισμα, με τον Τζεμπελίκο να κλέβει την μπάλα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγούμενα είχε ξεπεράσει και τον Βλάμη. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως με βαθιές μπαλιές να φτάσουν στην ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν με πέναλτι που κέρδισε ο Καρκαλής (από τον Μπάρο) και αξιοποιήσε ο Λεοντάρης, κλείνοντας στο σκορ στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Μπούρικας-Χαρμαντάς.

ΓΚΟΛ: 51′ & 90’+1′ Λεοντάρης-10′ Βρούβας, 64′ Τζεμπελίκος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Καπνίσης): Βλάμης, Καρκαλής, Χανιωτάκης, Χατζηαντωνάκης, Λεσάι, Αντωνίου (79′ Καρλής), Αποστόλου (79′ Ζαχαριάδης), Σμυρνής, Μπόκαρης, Λεοντάρης, Βουρδάνος (58′ Ισάκ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Σάκης Δεληγιάννης): Αλωπούδης, Μπάρο, Σπετσέρης, Νταμπαλέτσιος, Αρακύνθιος, Α. Τάφα (90’+1′ Καράι), Τζέμος, Τζεμπελίκος (70′ Μέξης), Λάμπρου (70′ Χασανάι), Βρούβας (63′ Μ. Τάφα), Ντασιώτης.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος Αλιβερίου: Συμμετοχή σε ημερίδα κλειστού στίβου στο Καρπενήσι

Κώστας Λαγός

Γ΄ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αυλίδα-Πισσώνας 7-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (12/3/2011): Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας 1-0

eviasports