EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (26/2/2022): Ελλήσποντος-Απόλλων Ερέτριας 0-1 (photos+video)

Ο Απόλλων Ερέτριας κέρδισε 1-0 τον Ελλήσποντο, για τη 16η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 11′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, με τον Σταματάκο να μπαίνει μέσα στην περιοχή, όμως πριν προλάβει να σουτάρει, ο Ε. Τόρα έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα σωτήρια. Παρόμοια φάση είχαμε στο 29′ με τον Λάζρι αυτή τη φορά απέναντι στον πορτιέρο των γηπεδούχων, με τον επιθετικό των ‘Απολλωνιστών’ να μην καταφέρνει να κάνει όπως θα ‘θελε το κοντρόλ. Απ’ τη μεριά της η ομάδα της Λαμψάκου είχε μια σημαντική ευκαιρία στο 42′ με σουτ του Ανέστη, που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Και στην επανάληψη οι ‘Απολλωνιστές’ μπήκαν δυνατά και τελικά στο 61′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με διπλή προσπάθεια του Λάζρι μέσα απ’ την περιοχή (απέκρουσε το πρώτο σουτ ο Ε. Τόρα, όμως ο τερματοφύλακας του Ελλήσποντου δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ του αντιπάλου του στην επαναφορά). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους για την ισοφάριση, έχοντας στο 77′ μια πολύ καλή στιγμή με σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Νικολάου, που πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά μετά ακυρώθηκε στο 82′ γκολ με κεφαλιά του Δ. Μπασινά ως οφσάιντ. Τέλος, στο 90′ ο Κ, Μπασινάς με σωτήρια επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία τους, παραχωρώντας κόρνερ σε εκτέλεση φάουλ του Ανέστη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Ιωάννου-Χρυσέλης.

ΓΚΟΛ: 61′ Λάζρι.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρα, Γίγας (73′ Χατζηλάμπρου), Νάτσης, Αγγελάτος, Δ. Μπασινάς, Μάλλιαρης, Γιαλός, Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Ανέστης, Πέτσας (68′ Νικολάου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Κ. Μπασινάς, Μ. Καρλατήρας, Βελαέτης, Λ. Καρλατήρας, Ρούσσος, Μέτσιο (63′ Μορφούλης), Βεσέλι, Γ. Τόρα, Σταματάκος (38′ Τσαμτσάκης), Λάζρι (78′ Τρεγκάι λ.τ.), Αντζέλι.

Δείτε τις φωτογραφίες του Χρήστου Σεφερλή απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Αθλόπολις-Ανάποδος

Κώστας Λαγός

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Απέκτησε τον Ζ. Διαμαντή

Παναγιώτης Νικολάου

Αρτάκη-Κηφισιά 1-0

Χρήστος Σεφερλής