EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Προποντίδα-Απόλλων Ερέτριας 2-0

Η Προποντίδα κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα Ερέτριας, στην αναμέτρηση της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Η ‘Μπάρτσα’ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ στο 18′ με σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ και τρία λεπτά μετά τα κατάφερε με κοντινή κεφαλιά του Ι. Παπακωνσταντίνου, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Αργυρός. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν καλές στιγμές και με Ζαχαριάδη (32′: σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), και Λ. Τσιαμπαλή (42′: σουτ που απέκρουσε ο Π. Μπασινάς). Σ’ ό,τι αφορά τους Ερετριείς μετά το 1-0 ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, με Χ. Τσούμαρη (24′: σουτ που απόκρουσε ο Κουσκούτης) και Α. Νικολάου (32′ σουτ που απόκρουσε ο Κουσκούτης.

Η ομάδα της Χαλκίδας ευτύχησε να διπλασιάσει το προβάδισμα της στο 57′, με σουτ έξω από την περιοχή κι από πλάγια θέση του Ζαχαριάδη, ενώ νωρίτερα (48′) μακρινό σουτ του Αργυρού κατέληξε έξω. Αξίζει να γίνει αναφορά σε φάση του 68′ με τον Γκιόσι να κάνει ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα απ’ την περιοχή που απόκρουσε ο Π. Μπασινάς, με τον πορτιέρο των ‘Απολλωνιστών’ να αντιδρά αποτελεσματικά και σε τελική προσπάθεια του Ζαχαριάδη, τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος στη Χαλκίδα, έχοντας σουτ με Α. Νικολάου (65′ και 68′, πέρασαν έξω), Π. Τσούτση (75′: απόκρουσε ο Κουσκούτης), Ζουρμπουλή (82′: σουτ που πέρασε άουτ), με το 2-0 να μην αλλάζει ως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόκορης/Πριόνας-Ιωάννου Α.

ΓΚΟΛ: 21′ Ι. Παπακωνσταντίνου, 57′ Ζαχαριάδης.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μακρής, Μυτάκης, Σ. Νικολάου (26′ Λ. Πάλλης, 86′ Σπύρου), Ι. Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Ζαχαριάδης (86′ Τ. Συνοδάκης), Αργυρός, Θ. Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής (75′ Δουρμούσογλου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Μητακίδης): Π. Μπασινάς, Γίγας, Θανάση 19 (56′ Λ. Κιάκης), Πετράκης, Καρλατήρας, Π. Τσούτσης 20, Α. Νικολάου, Ζουρμπουλής, Κωνσταντάγκας, Χ. Τσούμαρης, Δ. Τσούτσης.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Σεφερλής-Βασίλης Καραλής

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Χαλκίς 3-2 (video)

eviasports

Ατρόμητος Βασιλικών: Ριζική ανανέωση στο ΔΣ-αποχώρηση Χρ. Δήμου

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-2ος όμιλος): Πανόραμα (12/7)

eviasports