EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Αναγνώστου: ‘Η ομάδα βρίσκει την περσινή της σταθερότητα’

Δηλώσεις του προπονητή της Αιδηψού Θανάση Αναγνώστου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Μαντούδι, για την εικοστή αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Σήμερα σημειώσαμε μια σημαντική νίκη. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα και σε μια ομάδα η οποία βρισκόταν σε ανοδική πορεία. Είναι μια ομάδα η οποία έχει τελείως αλλάξει από πέρσι. Έχει βελτιωθεί αρκετά, ξέραμε τις δυσκολίες. Ήμασταν καλά διαβασμένοι.

Το παιχνίδι είχαμε πει θα το πάμε στην υπομονή, είναι ένα ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όπως κρίθηκε σε μια στημένη φάση, σε ένα υπέροχο γκολ του Κυριακού μετά από ωραία εκτέλεση, η κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος έκανε την προσπάθειά του. Μας έβαλε δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς για κάθε δυσκολία είχαμε μια απάντηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους, παρόλο ότι αυτή την εβδομάδα η ομάδα γυμνάστηκε με πολλές απουσίες, είχαμε ποδοσφαιριστές που δίνουν εξετάσεις, δεν μπορούσαν να παρευρεθούν. Είχαμε κάποιους οι οποίοι νοσούσανε. Οι προπονήσεις μας δεν ήταν ολοκληρωμένες, αλλά παρόλα αυτά όμως ανταπεξήλθαμε σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Η ομάδα, έχω πει κι άλλες φορές ότι, είναι σε καλό δρόμο. Πραγματικά παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πλέον να βρίσκει την περσινή της σταθερότητα. Και αυτό επιδιώκουμε.

Τώρα, από δω και πέρα στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί ψηλά που είμαστε και να τερματίσουμε σε μια θέση πιο ψηλά από ό,τι τερματίσαμε πέρσι. Μπορούμε να το κάνουμε, είναι στις δυνατότητές μας, αρκεί να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Οι παρουσίες μας στις προπονήσεις να είναι συνεχείς, να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα τώρα πλέον, έχουμε καταλάβει ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Είμαστε προσγειωμένοι, βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με τον Ελλήσποντο, η οποία έρχεται κι αυτή από μία νίκη εντός έδρας. Είναι μια νεανική ομάδα η οποία βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο και πολλά τρεξίματα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να δουλέψουμε, να ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα.

Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαντουδίου. Έχω δουλέψει εδώ, έχω περάσει ωραίες στιγμές εδώ. Βέβαια κερδίσαμε εμείς σήμερα, αλλά αυτό θέλω να το ξεπεράσουνε και να συνεχίσουνε την προσπάθειά τους, γιατί πραγματικά είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα ανέβουν κι άλλο. Συγχαρητήρια σε όλους’.

Α’ ΕΠΣΕ: Μαντούδι-Αιδηψός 0-1 (photos)

Α’ ΕΠΣΕ: Μαντούδι-Αιδηψός 0-1 (video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μ. Γκόφας: ‘Δοκιμάσαμε έναν καινούργιο τρόπο παιχνιδιού’

Μιχάλης Πράσινος

Αρτάκη: Λύση συνεργασίας με Κ. Κλάδη

Κώστας Λαγός

Αρτεμησιακός: Απέκτησε τον Άγ. Πρέντι

Κώστας Λαγός