EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Κανήθου-Μιαούλης Φύλλων 4-1

Ο ΠΑΟ Κανήθου κέρδισε 4-1 τον Μιαούλη Φύλλων, για τη δέκατη έβδομη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με πλασέ του Γιαννακού, ενώ στο 31′ ο Ζυρούκου με σουτ στην επαναφορά (μετά από αρχικά προσπάθεια του Γιαννακού) διπλασίασε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ. Στο 54′ η ομάδα της Κανήθου είχε μια καλή στιγμή με ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπαλίου, που απέκρουσε ο Αθανασούλας, με τον πορτιέρο, ενώ ένα λεπτό μετά η ομάδα των Φύλλων μείωσε 2-1 με σουτ του Ρουμπή. Λίγο μετά ο Αθανασούλας απέκρουσε κεφαλιά του Καρφή, με τον Μιαούλη να πλησιάζει στην ισοφάριση στο 60′ με σουτ του Αναγνώστου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά ίδια κατάληξη είχε σουτ του Μπαλίου εκτός περιοχής. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 31′ στο 83′ με σουτ κοντινό του Σούλκα και με ίδιο τρόπο στις καθυστερήσεις ο Στούρας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Μπούρικας-Ιωάννου Μ.

ΓΚΟΛ: 14′ Γιαννακός, 31′ Ζυρούκου, 83′ Σούλκα, 90’+1′ Στούρας-55′ Ρουμπής.

ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ (Νάσος Παυλίδης): Μπαρόλας, Βουτύρας (56′ Καρφής), Στούρας, Χαμάτι, Ξιφαράς (88′ Ταβλαρίδης), Κάσα, Γιαννακός (84′ Τσώκος), Σούλκα, Ζυρούκου (88′ Ζούτσος), Μπαλίου, Λουιζινίδης (56′ Μπαμπίν).

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Κώστας Παπαρίδης): Αθανασούλας, Θ. Καρβελάς, Κωτσής, Α. Ζαχαριάς (46′ Αλ. Σελαμάι), Μπούλιος, Πετράκης, Ρουμπής, Καρατζής (84′ Ρωμανός), Μάλλιαρης, Αναγνώστου, Τουλούμης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίλεκτοι Χαλκίδας: Νίκη στο τελευταίο ματς της χρονιάς με ΠΑΟ Κοκκίνου

Κώστας Λαγός

Απόλλωνας Χαλκίδας: Απέκτησε τον Β. Ζορμπάνο

Παναγιώτης Νικολάου

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Ιστορικές μορφές της δεκαετίας του ’50

Θανάσης Κούτος