EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Ληλάντιο/Χαλκίς 4-0

Ο Ερμήλιος κέρδισε 4-0 την ομάδα Ληλάντιο/Χαλκίς, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Εμμανουηλίδης Μιχάλης’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ‘ηνία’ του αγώνα απ’ τα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας το γκολ και στο 15′ πλησίασαν στο να τα καταφέρουν με τον Τρίκκα να επιχειρεί συρτό σουτ σε φάση τετ-α-τετ με τον Χ. Τόγια, χωρίς να ευστοχήσει και ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή και πάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23′ το σουτ έξω απ’ την περιοχή του Αλ. Καλαμαρά το μπλόκαρε ο Χ. Τόγιας και ο ίδιος παίκτη του Ερμήλιο στο 25′ πάτησε περιοχή και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα να βρει την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Τελικά στο 28′ ο Τρίκκας με κοντινή προβολή σκόραρε, αξιοποιώντας παράλληλο γύρισμα του Μαρίνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Αλ. Καλαμαράς κινήθηκε μέσα στην περιοχή κι αφού απελευθερώθηκε με τελείωμα λίγο έξω απ’ τη μικρή περιοχή κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 36′ ο Αλ. Καλαμαράς σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, κάνοντας το 3-0 με σουτ απ’ τα όρια του ημικυκλίου της περιοχής κι ένα λεπτό μετά το σουτ του Μαρίνη έξω απ’ την περιοχή το μπλόκαρε ο Χ. Τόγιας, ο οποίος λίγο πριν την ανάπαυλα παραχώρησε κόρνερ σε σουτ του Χότζα και στην επόμενη φάση και ο Γαρέφαλος δοκίμασε το πόδι του από μακριά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τέταρτο γκολ στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, με τον Μαρίνη να σκοράρει με γυριστό σουτ από την ‘καρδιά’ της μεγάλης περιοχής. Εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ομάδα Ληλάντιο/Χαλκίς να ανεβάζει την απόδοση του, έχοντας κατά διαστήματα μάλλον ‘φλύαρη’ υπεροχή. Προσπάθησε να βρει γκολ με τον Α. Τόγια στο 50′, με σουτ έξω απ’ την περιοχή που πέρασε ψηλά άουτ και ίδια κατάληξη είχε στο 68′ για τον Ερμήλιο αντίστοιχη προσπάθεια του Τρίκκα. Τέλος, στο 75′ σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής του Σπυρόπουλου δεν ανησύχησε τον Χ. Τόγια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοντογιαννίδης/Βελέντζας-Τσόπας.

ΓΚΟΛ: 28′ Τρίκκας, 30′ & 36′ Αλ. Καλαμαράς, 43′ Μαρίνης.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γκορτζής, Μπογιατζόγλου (49′ Κούκουζας), Κωνσταντούρας (60′ Κυριακίδης), Κατσανάς (49′ Κούρος), Θεοδώρου, Ελευθερίου, Χότζα (49′ Κούρτι), Μαρίνης (70′ Βεζιρτζόγλου), Γαρέφαλος, Αλ. Καλαμαράς (60′ Σπυρόπουλος), Τρίκκας.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ/ΧΑΛΚΙΣ (Νίκος Ρόγκας): Χ. Τόγιας, Μπαρώνος, Χατζηαποστόλου, Παπουτσής (45′ Νικόλαρος), Γουρνής, Τόσκας, Μπαλάνος, Ντίντα (41′ Δεϊμέζης), Α. Τόγιας (63′ Μπαρόλας), Τζινάι, Καλτσίδης (41′ Μόσχος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σύλλας: Ανανέωσε ο Ρ. Παπαργυρόπουλος

Παναγιώτης Νικολάου

ΕΠΟ: Προσμέτρηση ποινών σε ομάδες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες στους αγώνες που δεν διεξήχθησαν

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αστέρας Χαλκίδας-Μύκονος 0-5

Παναγιώτης Βαρσαμάς