EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Σταυρός-Μαντούδι 1-2

Στο γήπεδο Σταυρού το Μαντούδι επικράτησε 2-1 της τοπικής ομάδας, στα πλαίσια της δέκατης έκτης αγωνιστικής της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, με το Μαντούδι να ισορροπεί το ματς μετά το πρώτο τέταρτο και να δημιουργεί καλή στιγμή στο 29′ με σουτ του Τσούμαρη από καλή θέση που κτύπησε σε σώματα αμυνομένων. Στο 36′ ο Γκρινιάρης από πλεονεκτική θέση κι εκείνος δεν μπόρεσε για τον Σταυρό να ευστοχήσει, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σουτ του Μαναρίτσα στο 43′ που πέρασε πάνω απ’ την οριζόντια δοκό ενώ στο 45′ το σουτ του Τζαμίχα για τους τους γηπεδούχους το απέκρουσε ο Αλατζάς. Στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης η Αναγέννηση, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Γκρινιάρη, στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έπειτα από σέντρα του Τσούμαρη, ο οποίος απείλησε στο 55′ με δεύτερο γκολ, με τον Καρκαλή να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά ‘κλείδωσαν’ το ‘διπλό’ στο 88′ με πέναλτι που κέρδισε ο Γ.-Δ. Μορφούλης κι αξιοποίησε ο Μαναρίτσας. Το μόνο που κατόρθωσαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις, με τελική προσπάθεια του Σπανού, ενώ προηγούμενα το Μαντούδι είχε και κάθετο δοκάρι με τον Στεργίου (στην επαναφορά ο Μαναρίτσας έστειλε άουτ την μπάλα).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Ρούσσης-Παλούμπης.

ΓΚΟΛ: 90’+ Σπανός-49′ Γκρινιάρης (αυτογκόλ), 88′ Μαναρίτσας.

ΣΤΑΥΡΟΣ (Νίκος Κιαπέκος): Καρκαλής, Βογιατζής (68′ Σπανός), Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Κατσαρής (51′ Καραχάλιος), Γιούλης, Ντούμας, Γραμματικόγιαννης, Τζαμίχας (81′ Καλογιάννης).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Τσικτσίρης, Γ.-Δ. Μορφούλης, Τάρλας, Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Λειβαδίτης (72′ Μουτουσίδης), Σκριβάνος, Μαναρίτσας (88′ Λιάκος), Τσούμαρης (68′ Καντζούρας), Στεργίου.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ Εθνική: Όποιος δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα θα υποβιβαστεί

eviasports

ΑΟ Καρύστου: Ενίσχυση στην επίθεση με Αλ. Ρούσσο

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ-Προπονητές: Δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης 2021-22

Κώστας Λαγός