EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος Αρτάκης-ΠΑΟ Πολιτικών 9-0

Ο Κύζικος Αρτάκης κέρδισε 9-0 τον ΠΑΟ Πολιτικών, στην ενδέκατη αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα της Αρτάκης, που συνεχίζει να βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας, συμπλήρωσε δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, επιβάλλοντας απ’ τα πρώτα λεπτά τον ξέφρενο ρυθμό της. Άνοιξε το σκορ στο 10′ με φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Γ. Σπύρου, ο οποίος στο 14′ σκόραρε ξανά, με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Το 3-0 ήρθε στο 17′, με τον Σκούρο να περνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να σημειώνει κι εκείνος δεύτερο προσωπικό γκολ, στο 32′, αξιοποιώντας ασίστ του Γ. Σπύρου, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά έκανε χατ-τρικ και το σκορ 5-0, με τελική προσπάθεια από πλάγια θέση. Ο Κύζικος πέτυχε και έκτο τέρμα στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 43′, με σουτ μέσα από την περιοχή του Κοίλιαρη, με τους γηπεδούχους να έχουν και οριζόντιο δοκάρι στο 19′ με τον Αδαμόπουλο. Στο 58′ ο Μπανάσιος επιχείρησε σουτ έξω απ’ την περιοχή, κάνοντας το 7-0. Στο 77′ το 8-0 έγινε με σουτ στην επαναφορά (αρχικό σουτ από Γκοϊντέσι και απόκρουση από Αλεξόπουλο) του Τοκατλίδη, ο οποίος τρία λεπτά μετά με σουτ σημείωσε το δεύτερο του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα των Πολιτικών δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι απ’ το ματς, έχοντας σαν πιο αξιόλογη επιθετική στιγμή ένα σουτ στο 84′ με τον Νεσίμι, το οποίο μπλόκαρε ο Γροντής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Κοτταρά-Ρουμπής.

ΓΚΟΛ: 10′ & 14′ & 36′ Γ. Σπύρου, 17′ & 32′ Σκούρος, 43′ Κοίλιαρης, 58′ Μπανάσιος, 77′ & 80′ Τοκατλίδης.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος (46′ Πασσάς), Μοσχώνης (46′ Κουτουλής), Ψαρρός, Μπανάσιος, Ρωμιόπουλος (64′ Γκοϊντέσι), Κοίλιαρης, 14 Γ. Σπύρου, Σκούρος (64′ Τοκατλίδης), Αλαφάκης (46′ Μπασούκος).

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Κώστας Καραγκούνης): Αλεξόπουλος, Βεΐζης, Ρουμπής, Παύλου, Ζαμπός, Γυφτονικολός, Θέμελης, Δημητρίου, Ξυνογαλάς (74′ Καραμπέτσος), Νεσίμι, Καρατζάς.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποδοσφαιρικό… ‘Last Christmas’ με Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ κ.α.! (video)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αιγέας Πετριών-Άρης Αγίου Ιωάννη 1-0

Κώστας Λαγός

Στ. Κατσικογιάννης: ‘Κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει’

Κώστας Λαγός