EVIASPORTS.GR ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Νίκας: ‘Αισιόδοξα τα μηνύματα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης’

Δηλώσεις του προπονητή του ΠΓΑΟ Χαλκίδας Γιώργου Νίκα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΣ Αθηνών, για την έκτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών.

Για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ Αθηνών: ‘Θέλουμε σίγουρα δουλειά ακόμα, αλλά νομίζω ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Το σημερινό παιχνίδι ήτανε δύο ημίχρονα, ένα καλό και ένα μέτριο για εμάς. Στο καλό μας ημίχρονο βάλαμε και το γκολ, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, αλλά ήμασταν καλοί τακτικά και είχαμε γενικά την κατοχή της μπάλας. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα, για να μην το πάμε μέχρι το τέλος, αν και στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν το μέτριο μας δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι. Εντάξει, θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.  Τώρα με τη διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε λίγο παραπάνω’.

Για το αν θα κάνει προσθήκες η ομάδα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: ‘Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ 18 παικτριών. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω με αυτό το ρόστερ τώρα. Αν προκύψει κάτι το οποίο θα μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα, εδώ είμαστε να το δούμε. Θέλουμε κατά βάση μια τερματοφύλακα, την οποία θα την αναζητήσουμε και πολύ έντονα μάλιστα. Γενικά για να κάνουμε μεταγραφές θα πρέπει πρώτα να δούμε τι αδυναμίες έχουμε και για να τις δούμε τις αδυναμίες αυτές πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα μας για να μας δείξει τις αδυναμίες, γιατί είμαι μόνο ένα μήνα στην ομάδα και θέλω να δω κάποια πράγματα ακόμα. Θεωρώ πως γενικά έχουμε ένα καλό ρόστερ, η δουλειά μας λείπει. Να δούμε πρώτα τι θέλουμε και μετά να συζητήσουμε για μεταγραφές και όχι απλά να πάρουμε μια παίκτρια η οποία θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής από παίκτριες της ομάδας μας που είναι πραγματικά ταλαντούχες και εξελίξιμες’.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): ΠΓΑΟ Χαλκίδας-ΠΑΣ Αθηνών 1-0

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Ενίσχυση στην άμυνα με Δ. Ζουλιώτη!

Κώστας Λαγός

Γ. Δημητρίου: ‘Πληρώσαμε την ατυχία, την απειρία και την αστοχία’

Κώστας Λαγός

Κ14 ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταξιάρχης-Ολυμπιακός Λίμνης 1-1

Κώστας Λαγός