EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Κύζικος Αρτάκης 0-1

Ο Κύζικος Αρτάκης κέρδισε 1-0 την ΑΕ Χαλκίδας, στην έβδομη αγωνιστική του ομίλου του βορρά της β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Παιχνίδι ανοιχτό και ενδιαφέρον στο γήπεδο Τσαλίκη-Παπίλα, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και με κάποιες καλές στιγμές στις δυο εστίες. Η ΑΕΧ έφτασε κοντά στο γκολ στο 57′ έχοντας οριζόντιο δοκάρι με τον Στρατή, όμως η ομάδα της Αρτάκης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 66′ με σουτ του Ρωμιόπουλο, έπειτα από ασίστ του Νγκέλα. Αμφίρροπο το ματς και στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, φτάνοντας κοντά στο να τα καταφέρουν στο 84′ με τον Κουτσαυλή να σημαδεύει κι εκείνος το οριζόντιο δοκάρι, με εκτέλεση φάουλ. Το 0-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τον νεανικό Κύζικο να παίρνει ένα ακόμη σημαντικό διπλό, παραμένοντας έτσι στην πρώτη βαθμολογική δυάδα του ομίλου του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Πριόνας-Ρουμπής.

ΓΚΟΛ: 66′ Ρωμιόπουλος.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σταύρος Σταθαράς): Μωραΐτης, Τσώκος (58′ Δ. Χασάνδρας), Τριανταφύλλου (75′ Φισκατώρης), Πύθουλας, Θωμόπουλος (62′ Βάθης), Γ. Χασάνδρας, Βλάχος, Κονόμι (58′ Π. Κουτσαυλής), Στρατής, Γουναρόπουλος, Τσάλας (75′ Α. Κουτσαυλής).

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Γροντής, Πασσάς, Αδαμόπουλος, Μοσχωνής (60′ Ρωμιόπουλος), Ντρέκης, Κοίλιαρης (85′ Μαύρος), Νγκέλα (78′ Αποστόλου), Δ. Σπύρου, Τοκατλίδης (60′ Μπανάσιος), 14 Γ. Σπύρου, Αλαφάκης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (25-26/11)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (31/7/2020)

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (17η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός