EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Media Day της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών!

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών δίνει την Κυριακή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τα ”παράθυρα” του Ευρωμπάσκετ 2025 αντιμετωπίζοντας στο κλειστό Κανήθου (12/11-17:00) την αντίστοιχη της Τσεχίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, αμέσως μετά την προπόνηση της Εθνικής, πραγματοποιήθηκε η media day με τις αθλήτριες Άρτεμις Σπανού, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Βασιλική Λούκα και τον κόουτς Πέτρο Πρέκα να μιλούν στους εκπροσώπους του τύπου για τον αγώνα με την Τσεχία.

Όλοι τους, υποστήριξαν πως η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να φτάσει στην πρώτη της νίκη, τονίζοντας ιδιαίτερα πως περιμένουν να έχουν την υποστήριξη του 6ου παίκτη της ομάδας, καθώς όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

Ο κόουτς της ομάδας μίλησε επίσης για το δεδομένο της πρόκρισης στην τελική φάση καθώς η Ελλάδα είναι εκ των διοργανωτών, λέγοντας πως αυτό το γεγονός μπορεί να διώχνει το άγχος από τις αθλήτριες αλλά διατηρεί και επαυξάνει το κίνητρο για τη νίκη, με τη Νίκη Σταμολάμπρου να συμπληρώνει πως αυτοί οι αγώνες μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά οι νίκες μετράνε για το καλύτερο πλασάρισμα στα επόμενα ”παράθυρα”. Η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε πως η Χαλκίδα αποτελεί το σπίτι της Εθνικής ομάδας, ενώ η Βασιλική Λούκα σημείωσε μεταξύ άλλων την απουσία της Φασούλα, τονίζοντας πως όλες οι αθλήτριες θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό της.

Δείτε τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού και του Γιάννη Δαλιάνη από τη media day, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (7/11)

eviasports

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: ‘Φιλική’ ήττα για Ηρακλή Ψ. από Πανιώνιο (pics+video)

Κώστας Λαγός

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (11-12/1)

Παναγιώτης Νικολάου