EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-ΑΟ Χαλκίς 1-1

Η Δροσιά αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΟ Χαλκίς, για την όγδοη αγωνιστική της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι ‘νερατζούρι’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο πέμπτο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λάζρι (για τη φάση του καταλογισμού του αποβλήθηκε o Διοκμετζίδης) και απόκρουσε ο Σωτηρόπουλος. Λίγο μετά ο ΑΠΚΟ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει εκείνος το σκορ με σουτ του Σακκά που πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 9′ ο ΑΟΧ ήταν ξανά στην επίθεση, με τον Καλέντζη να κάνει ατομική προσπάθεια και να σουτάρει, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων και πάλι αντιδρά αποτελεσματικά. Στο 15′ νέα καλή στιγμή για τη Δροσιά, με τον Σπανό να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως πλάσαρε έξω. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με σουτ του Εγιουρούμ από καλή θέση, με την μπάλα να χτυπά στον Δούκα, κάτι που επέτρεψε στον Σωτηρόπουλο να αποκρούσει. Στο 25′ εκτέλεσε φάουλ για τη Δροσιά ο Σπανός, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ τα γκολπόστ, ενώ στο επόμενο λεπτό βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε, με τον Γαλλή να αποκρούει. Τελικά στο 43′ οι γηπεδούχοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφεραν να φτάσουν στο 1-0, με επέλαση και σουτ έξω από την περιοχή του Σακκά. Ο ΑΟΧ είχε καλή στιγμή για ισοφάριση στο 54′, με σουτ του Καλέντζη που μπλόκαρε όμως ο Σωτηρόπουλος, Ο επιθετικός του ΑΟΧ αποβλήθηκε δύο λεπτά μετά, με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται έτσι. Ιδιαίτερα αμφίρροπο το ματς και στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 74′, αξιοποιώντας αυτή τη φορά πέναλτι (από τον Ντούκα) που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κατσαρής. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τελική προσπάθεια του Σπανού, με το 1-1 όμως τελικά να μην αλλάζει. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Τόγιας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσάκος/Ιωάννου Α.-Κωνστάντιος.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 5′ Διοκμετζίδης-56′ Καλέντζης, 90’+ Τόγιας.

ΓΚΟΛ: 43′ Σακκάς-74′ Κατσαρής.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα (80′ Μπανάσης), Μάλλιαρης, Σακκάς (72′ Αργυρός), Αγγελάτος, Σπανός, Πετράκης, Παλαιολόγος (46′ Τσαμούρας).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Μ. Πατσαβούρας, Α. Πατσαβούρας (89′ Μπαρώνος), Μανωλόπουλος, Ανυφαντής, Αγγελάκης (46′ Μήτρου), Δούκας (46′ Κατσαρής), Σαρρής, Εγιουρούμ (44′ Γιαννόπουλος λ.τ.), Λάζρι (90’+ Κικίδης), Καλέντζης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Άχρησταλ Πάλας-Μπάρτσα 7-8

Κώστας Λαγός

Όλυμπος Γυμνού: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Γιάννη Αγριόδημο

eviasports

ΕΠΣΕ: Παράταση δηλώσεων για Α’-Β’ Τοπική & Κύπελλο

Κώστας Λαγός