EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Καστέλλα-Κήρινθος 2-3

Η Κήρινθος επικράτησε 3-2 στην Καστέλλα της τοπικής ομάδας, στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του ομίλου του βορρά της δεύτερης ευβοϊκής κατηγορίας.

Ο ‘δικέφαλος’ άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτό με τον Ι.Β. Θαλασσινό. Στο 31 ο Ισαλλάρι έκανε το 0-2 και στο 43′ ο Βλάσσης μείωσε 1-2 για τον ΑΠΟΚ. Ο Καρίτσι έδωσε προβάδισμα και πάλι δύο τερμάτων στην ομάδα στο 54′, με την Καστέλλα να μειώνει πάλι στο γκολ, με τον Βλάσση να σκοράρει ξανά, όμως αυτό συνέβη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έτσι οι γηπεδούχοι είχαν μηδαμινά χρονικά περιθώρια για να κυνηγήσουν την ισοφάριση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Γεωργαράς-Μπούρικας.

ΓΚΟΛ: 43′ & 90’+1′ Βλάσσης-7′ Ι.Β. Θαλασσινός, 31′ Ισαλλάρι, 54′ Καρίτσι.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Στέλιος Μωραΐτης): Γιαννακός, Μπέκος (10′ Λεοντής), Π. Μωραΐτης, Δάβρης, Σίμος, Γυφτονικολός (46′ Μωραΐτης), Αρκάς (46′ Λουκατζίκος), Αλάμαρας (61′ Σταμόπουλος), Βλάσσης, Παπαδόπουλος, Κίτρας (70′ Θεολόγης).

ΚΗΡΙΝΘΟΣ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Παμφίλης, Εμμανουήλ, Μπαλατσός (73′ Τριανταφύλλου), Ε. Μόσχου, Κωνσταντός, Σταμούλος (21′ Καστανιώτης, 73′ Ι. Σταματέλος), Ι.Θ. Θαλασσινός (51′ Καρίτσι), Π. Σταματέλος, Αλεξίου (73′ Κουτσουφλάκης), Ι.Β. Θαλασσινός, Ισαλλάρι.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ12 ΕΠΣΕ: Αναβολές αγώνων πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Αρχίζουν οι προπονήσεις σε μεγάλα γκρουπ στην Ισπανία

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (11/10/2021)

eviasports