EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αμαρυνθιακός-Νεάπολη 6-5 (photos)

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε 6-5 τη Νεάπολη, για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Μαζαρακίδη Βασιλική’ της ΕΠΣΕ.

Ματς με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στο γήπεδο Αμαρύνθου, με τον Τσάλα να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 11′, ενώ στο 32′ ο Ακριώτης έκανε το 0-2. Ο Lika μείωσε στο 45′ 1-2 και στο 53′ ο Γρίμπας ισοφάρισε 2-2. Τέσσερα λεπτά μετά ο Χ. Μακρής ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, κάνοντας το 3-2. Στο 60′ ο Lika έκανε το 4-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τον Βασιλείου να μειώνει 4-3 στο 62′ και τον Κρυονερίτη να ισοφαρίζει 4-4 στο 65′. Στο 69′ ο Καραφύλλιας έκανε το 5-4 και στο επόμενο λεπτό Ακριώτης ισοφάρισε ξανά 5-5, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε ξανά και ο Καραφύλλας, χαρίζοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 45′ & 60′ Lika, 53′ Γρίμπας, 57′ Χ. Μακρής, 69′ & 70’+2′ Καραφύλλας-11′ Τσάλας, 32′ & 70′ Ακριώτης, 62′ Βασιλείου, 65′ Κρυονερίτης.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Κόντος): Παπαναστασίου, X. Μακρής, Δ. Ρουμελιώτης, Sula, Αργύρης, Κ. Μακρής, Lika, Ι. Σταμέλος, Γρίμπας, Καραφύλλας, Μωραΐτης. (Δ. Σταμέλος, Π.Δ. Κάλφας, Θ. Ρουμελιώτης, Π.Ε. Κάλφας).

ΝΕΑΠΟΛΗ (Ηλίας Ξιφαράς-Δημήτρης Σαχίνης): Σταματούκος, Θωμάς, Θεοδώρου, Γιαπράκης, Μάλλιαρης, Παπαελευθερίου, Ακριώτης, Γκαρίλας, Κόλλιας, Τσάλας, Φεργαδής.(Ζαργάνης, Κρυονερίτης, Χαϊντάρι, Κασσαβέτης, Βασιλείου, Ζησίμου).

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11)

eviasports

ΑΕ Καθενών: Δύο προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Δ’ Φάση): Αρτάκη-Μακρυκάπα 5-0 (video)

eviasports