EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Κεραυνός Χαλκίδας-Κύζικος Αρτάκης 1-2

Ο Κύζικος Αρτάκης επικράτησε 2-1 του Κεραυνού Χαλκίδας, για την τέταρτη αγωνιστική του βορείου ομίλου της β’ κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δ. Σπύρου, με τον αδερφό του Γ. Σπύρου με δυνατό σουτ να διπλασιάζει στο 25′ τα τέρματα της ομάδας του, που είχε μείνει από το 15′ με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Σκούρου. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πλέον και αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και το κατάφεραν στο 32′, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λεοντάρης. Επιπρόσθετα ο Κεραυνός είχε στο πρώτο μέρος τελικές προσπάθειες με Αποστόλου (10′: άουτ), Καρκαλή (12′: άουτ), Λεοντάρη (18′: απέκρουσε ο Γροντής), Λεσάι (39′: απέκρουσε ο Γροντής), Σμυρνή (45′: απέκρουσε ο Γροντής). Από τη μεριά του ο Κύζικος, πέρα από τα δύο γκολ, προσπάθησε να απειλήσει με σουτ των Αδαμόπουλου (7′: άουτ), Γ. Σπύρου (20′: άουτ), Δ. Σπύρου (25′: άουτ, 44′: απέκρουσε ο Βλάμης), Αλαφάκη (32′: απέκρουσε ο Βλάμης). Αμφίρροπο το ματς και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση με Αποστόλου (55′: άουτ), Λεοντάρη (63′: άουτ), Σμυρνή (84′: άουτ), ενώ από τη μεριά της η ομάδα της Αρτάκης, που ως νεοφώτιστη έφτασε τους 10 βαθμούς και παραμένει αήττητη, απείλησε με Γ. Σπύρου (51′, 62′, 73′: απέκρουσε ο Βλάμης), Δ. Σπύρου (63′: σουτ στο οριζόντιο δοκάρι), Καλαμιώτη (61′: άουτ), με το 1-2 να μην αλλάζει ως το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού στο 86′ αποχώρησε τραυματίας ο Αδαμόπουλος (μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας), χωρίς να δικαιούνται να τον αντικαταστήσουν. Με δέκα ποδοσφαιριστές έμεινε στις καθυστερήσεις ο Κεραυνός, λόγω αποβολής του Αποστόλου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με περίπου σαράντα λεπτά καθυστέρηση, έως ότου βρεθεί απινιδωτής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Ρουμπής-Ντόβολης Ε.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90’+  Αποστόλου-15′ Σκούρος.

ΓΚΟΛ: 32′ Λεοντάρης-3′ Δ. Σπύρου, 25′ Γ. Σπύρου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Καπνίσης): Βλάμης, Λαμπαδάκης (63′ Ισάκ), Σπενταμίδης (73′ Παχής), Γιαπλές (73′ Βουρδάνος), Χατζηαντωνάκης, Αντωνίου, Καρκαλής, Λεσάι (82′ Κουβατσίδης), Αποστόλου, Λεοντάρης, Σμυρνής (46′ Κουζούλογλου).

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος, Κοίλιαρης (55′ Πασσάς), Μπανάσιος (57′ Ψαρρός), Καλαμιώτης, Νγκέλα (46′ Αποστόλου), Δ. Σπύρου (82′ Ρωμιόπουλος), 14 Γ. Σπύρου, Σκούρος, Αλαφάκης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ληλαντίου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Ποθητάκη

eviasports

Κ12 ΕΠΣΕ (Ε’ ΟΜΙΛΟΣ): Κονίστρες-Στύρα/Μαρμάρι 3-0

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Βοιωτία-Εύβοια 0-1 (video)

eviasports