EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

Κ12 ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-Ακαδημία Αρτάκης 4-4

Η Αθλόπολις αναδείχτηκε ισόπαλη 4-4 με την Ακαδημία Αρτάκης, για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 ‘Τσάλας Στέλιος’ της ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Μπαράκο. Τρία λεπτά μετά ο Κωνσταντινάκης ισοφάρισε και στο 19′ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Γιαννούλης στο 22′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1) στην ομάδα του, με την ομάδα της Αρτάκης να βγάζει αντίδραση στη συνέχεια και να ισοφαρίζει (3-3) με τη σειρά της, πριν την ανάπαυλα, χάρις σε γκολ των Κόκκινου (27′) και Τσίτσα (29′). Ο Γιαννούλης σκόραρε κι εκείνος ξανά, κάνοντας το 4-3 στο 37′, με τον Καρατζά να φέρνει οριστικά το ματς στην ισοπαλία, έξι λεπτά αργότερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 11′ & 19′ Κωνσταντινάκης, 22′ & 37′ Γιαννούλης-8′ Μπαράκος, 27′ Κόκκινος, 29′ Τσίτσας, 43′ Καρατζάς.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Τσεκούρας, Κρινάς, Δεμερούτης, Μακρής, Σαμαντούρος, Γιαννούλης, Κωνσταντίνακης, Λιάπης, Παπαϊωάννου. (Χρανιώτης, Στεργίου, Τρεμούλης, Σμυρνής, Στάμου, Λιοπύρης, Μπιτζανάκης, Αγγέλου, Χαϊνάς, Παπαθωμόπουλος).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ (Σταμάτης Μεθενίτης-Κλεάνθης Κώσταρος): Κεχαγιόγλου, Σίδερης, Τσατσαρώνης, Καρατζάς, Τσίτσας, Κοντογιάννης, Κόνιαρης, Κόκκινος, Μπαράκος. (Γιακουμάκης, Μπαμπές).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Δ. Ελευθεριάδης για τη συνέχιση απαγόρευσης προπονήσεων: ‘Δικαιούμαστε μια ειλικρινή εξήγηση το λιγότερο’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (30/8/2015): ΑΕΚ Χαλκίδας-Όλυμπος Γυμνού 1-1 (video)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Οι σκόρερς μετά την 8η αγωνιστική

eviasports