EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Ε’ ΦΑΣΗ): Απόλλων Ερέτριας-Προποντίδα 0-1

Η Προποντίδα κέρδισε στην Ερέτρια τον Απόλλωνα 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική (έκτη) φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Ελλήσποντος-Ταμυναϊκός.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ στο έβδομο λεπτό με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Νικολάου, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σ. Παπακωνσταντίνου, ενώ πέντε λεπτά μετά η τελική προσπάθεια του Κωνσταντάγκα πέρασε άουτ. Νέα καλή στιγμή για τους ‘Απολλωνιστές’ στο 19′ με τον Μπαλάκα με ατομική προσπάθεια να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Η ‘Μπάρτσα’ βρέθηκε στην επίθεση στο 28′ με εκφραστή τον Γκιόσι, το σουτ του οποίου όμως δεν ανησύχησε τον Κελάι. Η ομάδα της Χαλκίδας έφτασε στο γκολ που της έδωσε τη νίκη-πρόκριση στο 54′, με τον Μακρή με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Εν συνεχεία το ματς ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 71′, με τον Σταματάκο να επιχειρεί δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Σ. Παπακωνσταντίνου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του αλλά και την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Πριόνας-Παππάς.

ΓΚΟΛ: 54′ Μακρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Κελάι, Γίγας (89′ Ν. Μήτρου), Θανάση, Καρλατήρας, Πετράκης, Πομαρές, Νικολάου (42′ Σταματάκος), Λ. Κιάκης (65′ Λιάσκος), Κωνσταντάγκας, Συκάς (46′ Τσούτσης), Μπαλάκας (65′ Μέτσιο).

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σ. Παπακωνσταντίνου, Μωραΐτης, Μυτάκης (46′ Β. Ντεγιάννης), Τσιαρβούλας (46′ Ι. Παπακωνσταντίνου), Νικολάου, Σταθόπουλος (80′ Λ. Πάλλης), Μακρής (65′ Ζαχαριάδης), Ζουρμπουλής, Θ. Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής. (90′ Θ. Ντεγιάννης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Αποτελέσματα, βαθμολογία & σκόρερς (9/7)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρτεμις Αγίου Γεωργίου-Κονίστρες 0-1

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αυλωνάρι-Μιαούλης Φύλλων 3-0 (photos)

Κώστας Λαγός