EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Α’ ΦΑΣΗ): Κεραυνός Χαλκίδας-Μιαούλης Φύλλων 2-1

Ο Κεραυνός Χαλκίδας επικράτησε 2-1 του Μιαούλη Φύλλων και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Χρήστος Φεφέκος’.

Οι γηπεδούχοι, που στη δεύτερη φάση του θεσμού θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Παραλίας, άνοιξαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Λεοντάρη (σημείωσε το γκολ με σουτ στην επαναφορά και έπειτα από εκτέλεση πέναλτι από τον ίδιο και απόκρουση του Τσάβαρη). Η ομάδα των Φύλλων ισοφάρισε στο 78′ με τον Αναγνώστου, με τον Κεραυνό όμως να φτάνει τελικά στη νίκη-πρόκριση χάρις σε γκολ του Κουβατσίδη στις καθυστερήσεις (οι γηπεδούχοι είχαν μετά και χαμένο πέναλτι με τον Αποστόλου, που το απέκρουσε και αυτό ο Τσάβαρης).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Χ./Ακριώτης-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 45′ Λεοντάρης, 90’+5′ Κουβατσίδης-78′ Αναγνώστου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Καπνίσης): Βάρκας, Λαμπαδάκης, Σπενταμίδης, Κ. Γιαπλές, Στάμου, Λεσάι, Καρκαλής (78′ Παχής), Σμυρνής (78′ Αντωνίου), Αποστόλου (90’+ Βουρδάνος), Λεοντάρης (71′ Κουβατσίδης), Ισάκ (90’+ Τσάλας).

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Κώστας Παπαρίδης): Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς, Παναγιάρης (46′ Ζαχαριάς λ.τ.), Μπαλωμένος, Α. Σελαμάι (60′ Τουλούμης), Πετράκης, Α. Σελεμάι, Γ. Μπούλιος, Ι. Καρατζής, Μακρής, Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (9/3/2019): Ελλήσποντος-Καλοχώρι/Παντείχι 0-1 (photos)

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Λήλας Βασιλικού 1-0

Μιχάλης Πράσινος

Στοίχημα: Παραπαίει η Κάντιθ

eviasports