EVIASPORTS Β' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ληλάντιο BC: Απέκτησε τον Γρ. Τασιόπουλο

Μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη για το Ληλάντιο που απέκτησε τον Γρηγόρη Τασιόπουλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Λάρισα και παλαιότερα στην ΑΓΕ Χαλκίδας.

Σε ανακοίνωση του το Ληλάντιο αναφέρει: ‘Στα πλαίσια της στελέχωσης του ρόστερ μας ή ομάδα μας καλώς ορίζει τον Γρηγόρη Τασιόπουλο ο Γρηγόρης αγωνίζεται μέσα στην ρακέτα είναι 28 χρονών και έχει ύψος 1.94, έχει αγωνιστεί στην Λάρισα και πιο πιο μικρός στην ΑΓΕΧ του ευχόμαστε υγεία και καλό ξεκίνημα’.

Δηλώσεις αθλητή: ‘Αρχικα οι στόχοι μου είναι να επανέλθω στους αγωνιστικούς μου ρυθμούς καθώς έχω μια απόχη ενός χρόνου λόγω τραυματισμού και στρατιωτικής θητείας. Ειμαι χαρούμενος καθώς θα ξανασυνεργαστώ με γνώριμα άτομα μιλάω για τον προπονητή Κ.Λασπα (τον είχα προπονητή στο Αλιβέρι) καθώς και με συμπαίχτες που γνωρίζω από μικρή ηλικία. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της και να βοηθήσω με τον τρόπο παιχνιδιού μου τους συμπαίχτες μου να γίνονται καλύτεροι κατά την διάρκεια της σεζόν και αυτοί αντίστοιχα να βοηθήσουν εμένα. Θεωρω ότι έχοντας σαν γνώμονα αυτή την ιδεολογία θα πετύχουμε πολλά’.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (11/3/2012): Κύμη-Κόρινθος 0-1

eviasports

Στο ΔΑΚ Χαλκίδας στις 9/2 το ντέρμπι ΧΒΑ-Κρόνος!

Παναγιώτης Νικολάου

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκύρος-Μαρμάρι 1-0

Κώστας Λαγός