EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων 2022-23 (photos)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο ξενοδοχείο ‘Negtoponte’.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό. Ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα, κατά την οποία επικεντρώθηκε σε τρέχοντα προβλήματα, στη στήριξη στα σωματεία της ‘Ένωσης, αλλά και στην επίτευξη των στόχων για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Εν συνεχεία, τιμήθηκαν προσωπικότητες με σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του αείμνηστου -πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ- Απόστολου Πανταζή, στον  Ευβοιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Κώστα Λαγό και στους -πρώην προέδρους του ΑΟ Χαλκίς- Βασίλη Ταρνανά και Βαγγέλη Μουρτοπάλλα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Γιαρένης, ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης παιδείας και αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης, ο αντιπεριφειάρχης αθλητισμού και τουρισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Χαλκιδέων Βασίλης Γουρνής και Γιώργος Πάνος και η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας Σοφία Νικολάου. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ματίνα Ρέτσα και την επιμέλεια της κλήρωσης είχε η υπεύθυνη των γραφείων της ΕΠΣΕ Αγγελική Κοκκίνου.

Η εκδήλωση, που είχε μεγάλη συμμετοχή παραγόντων και στέφθηκε με επιτυχία, ολοκληρώθηκε με σύντομη ομιλία του γενικού γραμματέα Γιώργου Πίσχινα -σχετικά με το ‘αθλητικό μητρώο’- και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣΕ, για την περίοδο 2022-23.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ την κλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ, πατώντας ΕΔΩ.

ΕΠΣΕ: Οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων 2022-23

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων 2021-22 (photos)

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων 2020-21 (photos)

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων 2019-20 (photos)

 

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ: Αλλαγές σε αγώνες πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Απόλλων Ερέτριας-Κύζικος/ΑΟΝΑ

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Έναρξη προπονήσεων στις 28/8

Κώστας Λαγός