EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουκίσια-ΑΕ Χαλκίδας 2-1

Τα Λουκίσια κέρδισαν την ΑΕ Χαλκίδας 2-1, σε φιλικό ματς προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ΑΕΧ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατόρθωσε στο πρώτο λεπτό να ανοίξει το σκορ με συρτό σουτ του Λαλανίτη μέσα στην περιοχή, προς τη δεξιά γωνία του τέρματος του Κατσαρή. Ο αγώνας στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είχε άσχημο ρυθμό, χωρίς όμως ιδιαίτερες συγκινήσεις μπροστά απ’ τις δυο εστίες, με τον ΑΟΛ να προσπαθεί στο 39′ να απειλήσει με σουτ του Καπουρίτη, που απέκρουσε ο Αγραφιώτης, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα κεφαλιά του Προβή πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και αφού στο 56′ ‘προειδοποίησαν’ με δυνατό και μακρινό σουτ του Τζάβρα, που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ, στο 59′ μετά από επέλαση προς τη μεγάλη περιοχή ο Χιούσκα απ’ τα όρια της με δυνατό τελείωμα ισοφάρισε 1-1. Στο 78′ ο Γιαλός με πλασέ εντός της περιοχής, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή για ισοφάριση στο 88′, με σουτ απο καλή θέση μέσα στα αντίπαλα καρέ του Δούμα, που όμως δεν βρήκε στόχο, με την ΑΕΧ να έχει και μια τελική στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (52′) όταν μετά από σέντρα παράλληλη του Καραλή ο Αρβανάνος πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κατσαρής μπλόκαρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δάλλας/Κοντογιαννίδης-Ντόβολης Ε.

ΓΚΟΛ: 59′ Χιούσκα, 78′ Γιαλός-1′ Λαλανίτης.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Νίκος Ευσταθίου): Κατσαρής, Τζάβρας, Προβής, Λέκκας, Δέδες, Καπουρίτης, Τζέμος, Χιούσκα, Κωνσταντάγκας, Φρούσης, Σαμπάνης. (Σουλιωτάκης, Γιαλός, Δούκας, Μακρής, Κωνσταντόπουλος, Καράι).

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Αγραφιώτης, Ζαφείρης, Καραλής, Σεχάι, Γεραντώνης, Νικολάου, Αλαφάκης, Ζαχαρίας, Λαλανίτης, Καραχάλιος, Αρβανάκος. (Μπλατσιώτης, Πατρινός, Καρατζιάς, Νάνος, Τσέτα, Π. Φισκατώρης, Δούμας, Γ. Φισκατώρης, Γουναρόπουλος, Σταθαράς).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κριεζά-Κύμη 4-0

Κώστας Λαγός

ΑΟ Σκεπαστής: Ανανέωση συνεργασίας με Δ. Ζουζουλή

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Προποντίδα-Κύζικος Αρτάκης

Κώστας Λαγός