EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ) : Αρτεμησιακός-Δόξα Προκοπίου 3-2

Ο Αρτεμησιακός επικράτησε 3-2 της Δόξας Προκοπίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής του ομίλου του βορρά της δεύτερης τοπικής κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι ‘μαυραετοί’ άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τέρμα του Τριάντη, όμως τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Αρτεμησίου ισοφάρισε με γκολ του Βασιλικιώτη. Με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τριάντη η ομάδα του Προκοπίου πήρε και πάλι το προβάδισμα (1-2) στο 58′, με τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση στη συνέχεια, φτάνοντας τελικά σε μια σημαντική νίκη απέναντι στη Δόξα. Ισοφάρισαν στο 70′ με γκολ του Φατσή, ο οποίος στις καθυστερήσεις σκόραρε ξανά, χαρίζοντας το ‘τρίποντο’ στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Ρουμπής-Παυλάτος.

ΓΚΟΛ: 22′ Βασιλικιώτης, 70′ & 90’+ Φατσής-18′ & 58′ Τριάντης.

ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ανέστης): Νάτσιος, Ευσταθίου, Βαλμάς, Παπανδρέου, Ψύλλος, Μεταξιώτης, Φατσής, Γαβριήλ (82′ Παπαδιώτης), Χατζηαθανασίου, Γκογκομήτρος, Βασιλικιώτης (34′ Μηνάς λ.τ.).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Γ. Μπίλας, Γ. Περήφανος, Καρατζάς, Κανελλόπουλος, Λασκαρίδης, Σοφούλης, Δ. Γερογιάννης, Μάλλιαρης, Τσούτσικας, Τριάντης (60′ Παπατσούλης), Μπίρμπας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Διακοφώτης: ‘Το μητρώο σωματείων της ΓΓΑ έγινε μέτρο πίεσης για τις εκλογές της ομοσπονδίας’

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (4η αγωνιστική)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΟΠΑ Αιδηψού-Ερμής Πηλίου 3-1

Κώστας Λαγός