Α' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση Κονιστρών: ‘Μας στέρησαν τη νίκη’

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Κονίστρες για τον εκτός έδρας αγώνα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Άρη Αμφίκλειας Life, που έληξε με 58-57 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ιμπέζα διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό των φάουλ, αναφέροντας αναλυτικά στην ανακοίνωση της: ‘‘Οι παίκτες μας κατέθεσαν την ψυχή τους σε έναν αγώνα Derby και πάλεψαν κυριολεκτικά έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Άποψη μας όμως είναι, πως δεν χάσαμε το παιχνίδι αλλά μας στέρησαν τη νίκη. Δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Θα αναφέρουμε όμως κάτι. Πως είναι δυνατόν σε ένα αγώνα ντέρμπι μεταξύ 2 ομάδων με ίδιους στόχους και ίδια μπασκετικη φιλοσοφία (δυναμικό παιχνίδι) τα φάουλ να είναι στο ημίχρονο 4 με 16 και στο τέλος 14 με 29;

Επίσης, θα αναφερθούμε σε 2 στιγμές προς το τέλος του αγώνα που προηγούμαστε με 6 πόντους.

1) Σφυρίζεται φάουλ υπέρ της ομάδας μας, διαπληκτίζονται 2 παίκτες και σφυρίζει τεχνική ποινή στον παίκτη της Αμφίκλεια και αποβολή στον δικό μας. Αυτόματα, μια δική μας κατοχή μετατρέπεται σε 1 βολή για εμάς και 2 βολές και κατοχή για τους αντιπάλους.

2) Δίνεται φάουλ και βολές σε παίκτη μας, ο 2ος διαιτητής σφυρίζει μη συνέχιση του παιχνιδιού, ο παίκτης επιστρέφει την μπάλα στον 1ο διαιτητή και αυτός την αφήνει να κυλήσει έξω ακυρώνοντας την βολή. Τέτοιες περιπτώσεις έγιναν πολλές καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα προφανώς για την ομάδα μας άναψαν πολύ νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Συγχαρητήρια στην Αμφίκλεια για την νίκη και καλή συνέχεια σε όλους με υγεία”.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με επίσημους διαιτητές και κριτές τα φιλικά ματς στην ΕΣΚΑΣΕ

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (23η αγωνιστική-22/4)

Παναγιώτης Νικολάου

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ (ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ): Λοκρός-Τελεθριακός 58-43

Παναγιώτης Νικολάου