EVIASPORTS ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Αλέξανδρος Αρτάκης: Επιστολή παραίτησης Γ. Πανούση & απάντηση Ελ. Μιντζιφίρη

Επιστολή παραίτησης του προπονητή Γιάννη Πανούση από τον Αλέξανδρο Αρτάκης, έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, και η απάντηση της προέδρου του Αλέξανδρου Ελένης Μιντζιφίρη.

Στην ανακοίνωσή του ο Πανούσης, που την περασμένη χρονιά ήταν ακόμα μέλος του προπονητικού τιμ της αντρικής ομάδας της Κύμης και κόουτς της εφηβικής ομάδας, κάνει μεταξύ άλλων μια αναφορά στα όσα πέτυχε ο Αλέξανδρος όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και πρωτίστως τους αθλητές και τους γονείς τους.

Αγαπητοί φίλοι,γονείς,αθλητές…
Μετά από 11 χρόνια στον Αλέξανδρο Αρτάκης θα ήθελα να σας ενημερώσω για την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα.
Ξεκινώντας το 2008 και παίρνοντας στα χέρια μου το τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου που εκείνη την στιγμή ήταν απενεργοποιημένο,το όραμα μου ήταν να δημιουργήσω μια ακαδημία πρότυπο όχι μόνο στην Αρτάκη αλλά και σε όλη την Εύβοια…
Ο Αλέξανδρος Αρτάκης έφτασε να έχει 150 Αθλητές στο δυναμικό του.
Είχαμε αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνιστούσαν όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την Κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων πέρυσι και τα ίδια παιδιά μετά φτάνοντας στους 4 της Ελλάδας στο σχολικό γεμίζοντας μας με συγκίνηση όλους.
Κάναμε δύο συνεχόμενες ανόδους στο αντρικό έχοντας αρκετά παιδιά των υποδομών μας εκεί για εικόνες και εμπειρίες κάτι που τα βοήθησε πολύ μετέπειτα.
Παίξαμε με όλες τις μεγάλες ομάδες τις Ελλάδας και μέσα στα πιο ιστορικά γήπεδα χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες ζωής στα παιδιά μας και τους γονείς τους.
Δώσαμε μέσα από το μπάσκετ αγάπη,μηνύματα, δημιουργήσαμε αξίες και βάσεις για να έχουν τα παιδιά μια ισορροπημένη ζωή στην συνέχεια άσχετα με το πόσο καλοί ήταν σαν αθλητές ή με το αν συνέχισαν να ασχολούνται με το άθλημα μας.
Βγάλαμε αθλητές που παίζουν σε Εθνικές κατηγορίες και έγιναν πόλος έλξης από πολλές ομάδες της περιοχής μας.
Το κυριότερο από όλα όμως φέραμε πολλές γενιές παιδιών μέσα στο γήπεδο κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ και τα αποτρέψαμε να ασχοληθούν με οτιδήποτε επικίνδυνο της εποχής μας.
Το Μπάσκετ της Αρτάκης έγινε γνωστό παντού σε επίπεδο υποδομών για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης.
Δουλεύοντας ατελείωτες ώρες για όλα αυτά εντός και εκτός παρκέ νιώθω περήφανος αλλά και γεμάτος ικανοποίηση!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ Μιτζιφίρη Ελένη πρόεδρο του Αλέξανδρου Αρτάκης για την συνεργασία μας αν και δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσω μαζί της το τελευταίο διάστημα, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις μου!!!! Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια μαζί μου(Προπονητές-Γιατρούς-Γυμναστές-Διατροφολόγους) τους χορηγούς που στήριζαν και πίστευαν σε όλο αυτό το πρότζεκτ που έτρεχα και κυρίως τους γονείς και αθλητές που συνεργάστηκα!
Η καθημερινή αγάπη και στήριξη προς το πρόσωπο μου και την δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια θα μου μείνει αξέχαστη και θα είναι πάντα αμοιβαία!’.

Με επιστολή της στο stereabasket η πρόεδρος του Αλέξανδρου Αρτάκης Ελένη Μιντζιφίρη αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γιάννη Πανούση για την αποχώρηση του από την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: 

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος… Δεν θέλω να κάνω κάποιον άλλον σχολιασμό, από το παραπάνω γνωμικό. Μ’ένα απλό sms, σήμερα, ο κ. Πανούσης θέλησε να σταματήσει τη συνεργασία με τον σύλλογό μας. Εμείς συνεχίζουμε και από 2 Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι Ακαδημίες μας. Οι ώρες θα σας γνωστοποιηθούν μετά τις παραχωρήσεις από τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Για τις Ακαδημίες υπεύθυνη θα είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Για τα αγωνιστικά τμήματα, θα ενημερωθείτε για τον υπεύθυνο προπονητή σε εύλογο χρονικό διάστημα και σίγουρα πριν το τέλος του Ιουνίου που είναι οι αποδεσμεύσεις και οι διαγραφές των εν’ ενεργεία αθλητών.

Η Πρόεδρος

Ελένη Μιντζιφίρη

Υ.Γ. Δεν ήθελα να προσθέσω τίποτα παραπάνω αλλά προκλήθηκα από το γεγονός ότι ο κ. Πανούσης δεν με βρήκε στο…τηλέφωνο….

Να σας θυμίσω λοιπόν ότι, τον χειμώνα του 2016 με άρρωστη την μητέρα μου, μετά από λίγο την έχασα, με βρήκατε στο νοσοκομείο!!!για να μου ζητήσετε την στήριξή μου για το εγχείρημά σας στο καλοκαιρινό καμπ στην Τριάδα. Στην προσπάθειά σας με την Κύμη με βρήκατε στο σχολείο για να υπογράψω τις υποσχετικές και τις ελευθέρες των παικτών. Σε κάθε τι που θέλατε με βρίσκατε πάντα και με επιμονή και  σε κατ’ ιδία συναντήσεις μας και τώρα!!! έχετε το θράσος και αναφέρεστε ότι δεν κατέστη η επικοινωνία μας εφικτή και στείλατε sms !Επαγγελματισμός στο έπακρο. Άραγε αυτά τα παιδιά και αυτές τις οικογένειες τις σκεφτήκατε; που τόσο πολύ αναφέρεστε στην ανακοίνωσή σας;  Τι να πω, πραγματικά λυπάμαι’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχολικοί αγώνες: Τα πέναλτι στο ΓΕΛ Αμαρύνθου-ΓΕΛ Ψαχνών (video)

Κώστας Λαγός

Μπ. Τζαφέρος: ‘Ξαναγυρνάω για μια καινούργια αρχή’

Κώστας Λαγός

Προποντίδα: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Κ. Σταματίου & Αλ. Σταματίου

Κώστας Λαγός