EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αυλωνάρι-Αρτάκη 1-4

Η πρωτοπόρος Αρτάκη εκμεταλλεύτηκε το ‘σταβοπάτημα’ του Ηρακλή Ψαχνών στη Δροσιά και κερδίζοντας το Αυλωνάρι με 4-1, για τη 16η αγωνιστική, αύξησε την απόσταση από τη δεύτερη θέση και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τέρμα του Κούρτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 27′ ο Κωστούλας ισοφάρισε με σουτ από κοντά. Στο 56ο λεπτό ο Καραντάκης με μακρινό σουτ έκανε 1-2 και ο ίδιος -μετά από σέντρα του Μπαλαμπανή- με κεφαλιά έκανε το 1-3, οχτώ λεπτά μετά. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 78′ με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή του Λούκα. Ο Δημήτρης Λύκος έκανε ιδανική πρεμιέρα στη νέα του θητεία στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΝΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης-Κωνστάντιος-Λαμπροπούλου.

ΓΚΟΛ: 10′ Κούρτης-27′ Κωστούλας, 56′ & 64′ Καραντάκης, 78′ Λούκας.

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Κοκκάλας, Μπράχα (78′ Δήμου), Φωτιάς, Τσαγκός, Καρλής (46′ Καράπας), Κούρτης, Μανδράκας (69′ Δήμου).

Αρτάκη (Δημήτρης Λύκος): Καρανάσος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (80′ Νικολάου), Τσούτης, Βαλκάνος (69′ Λούκας), Τουρκοχώριτης, Καραντάκης (71′ Μπελίτσος), Τσομπάνης, Κωστούλας (67′ Ζαχαρόπουλος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εργασίες συντήρησης γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (16/11/2019): Προποντίδα-Απόλλων Παραλίας 3-3 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος

Κ14 ΕΠΣΕ (Ε’ ΟΜΙΛΟΣ): Αίολος Κριεζών-Κάρυστος 8-0

Κώστας Λαγός