EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Καρβέλης: ‘Τεστ που έπιασε τόπο με Απόλλωνα Ερέτριας’

Δηλώσεις του προπονητή του Ταμυναϊκού Γιάννη Καρβέλη, μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Ερέτριας, για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

‘Έγινε ένα παιχνίδι όμορφο για την χρονική περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε και εμείς και ο Απόλλωνας Ερέτριας. Υπήρχαν στιγμές δηλαδή που τα παιδιά ξεδίπλωσαν πολύ όμορφα χαρακτηριστικά στο γήπεδο. Μπήκαν ωραία γκολ, είτε από προσωπικές ενέργειες είτε από καταστάσεις οι οποίες είχαν τον χαρακτήρα των συνεργασιών και επειδή έπαιξαν όλοι οι παίχτες και το τελειώσαμε και με υγεία και όλη η κατάσταση ειδικά σε πράγματα που έχουμε δουλέψει και αφορούν την καθημερινότητα μας ήτανε ελέγξιμη, αν εξαιρέσεις έτσι λίγο τη συμπεριφορά στο κέντρο της άμυνας κάποιες στιγμές. Θεωρώ ότι είναι ένα τεστ που έπιασε τόπο, σε σχέση μ’ αυτό το οποίο έγινε.

Είμαστε μόλις μία εβδομάδα από τότε που μπήκαμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δεν είναι κλισέ ότι αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και παίζουν ένα μικρό ποσοστό απ’ αυτό που θα παίξουνε μέσα στη σεζόν και δεν μπορούμε και ‘μεις να ξεφύγουμε απ’ αυτόν τον κανόνα και έτσι λοιπόν πορευόμαστε, συνεχίζουμε. Είμαστε στο δύσκολο κομμάτι, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως προείπα, και τα παιδιά δείχνουν να έχουν και την απαραίτητη διάθεση και την υπομονή -και τις περιμένουμε πως και πως- για να έρθουν οι πρώτες αγωνιστικές και οι επίσημες υποχρεώσεις, που είναι αυτές αυτές του κυπέλλου.

Υπάρχουν πράγματα που συζητιόνται δημόσια και πράγματα που δεν συζητιόνται δημόσια. Και στο ρήμα ‘ενθουσιάσε’ και στο ρήμα ‘προβλημάτισε’ αγγίχτηκαν χορδές, αλλά είναι καταστάσεις που αφορούν το εσωτερικό της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λύσουμε κάποια θέματα που δεν μας άρεσαν ή να φορτώσουμε θετικά αυτά τα οποία συνέβησαν όμορφα σήμερα.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ. Κατσαΐτη: ‘Να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (23/3/2013): Καστέλλα-Απόλλων Ερέτριας 2-1

eviasports

Ελλήσποντος: Ελεύθερος ο Σπ. Νάτσης

Κώστας Λαγός