EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Κάρυστος 4-1

Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε 4-1 την Κάρυστο, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 6′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρίση. Οι ‘νερατζούρι’, που ολοκλήρωσαν νικηφόρα τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις φτάνοντας άνετα στον στόχο της παραμονής, ισοφάρισαν στο 18′, με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπινιάκου. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Λάζρι -μετά από πάσα του Δούκα- πέρασε λίγο πάνω απ’ την οριζόντια δοκό, ενώ στο 25′ νέα ευκαιρία για τον ΑΟΧ, με πλασέ του Λάζρι μέσα απ’ την περιοχή -έπειτα από πάσα του Μπινιάκου- που απόκρουσε ο Αραχωβίτης. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ στο 35′: ο Παλαιολόγος από πλάγια πάτησε περιοχή και ‘έσπασε’ την μπάλα στον Μπαρώνο, που πλάσαρε, με τον Αραχωβίτη να αποκρούει και τον Μπινιάκο να σκοράρει ξανά, με σουτ στην επαναφορά. Μάλιστα στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης έκανε χατ-τρικ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, με το κεφα΄λαι αυτή τη φορά. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Χαλκίδας, αφού σημείωσε και τέταρτο της γκολ, κλείνοντας το σκορ στο 73′, με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής των Σφυρίδη-Ζάνι, στο 90′.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Γιδάρη-Ρουμπής.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90′ Σφυρίδης, 90′ Ζάνι.

ΓΚΟΛ: 18′ & 35′ & 47′ & 73′ Μπινιάκος-6′ Χαρίσης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Καρύμπας (84′ Σταθαράς), Μ. Πατσαβούρας, Τζάβρας, Μανωλόπουλος (61′ Κολώνιας), Ανυφαντής, Αγγελάκης, Μπαρώνος (70′ Α. Πατσαβούρας), Παλαιολόγος, Μπινιάκος, Λάζρι, Δούκας.

ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Ραβιόλος, Ντινιάκος (70′ Γκιλπάθης), Σφυρίδης, Χελιώτης (81′ Λυμπερόπουλος), Κακαβάς (61′ Αντώνενας), Χαρίσης, Λουλάι (61′ Νίκολη), Ζάνι, Καράβολας, Ρούσσος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αβαντίδες: Οι διαιτητές με Άρη

Κώστας Λαγός

Π. Τοκπασίδης: ‘Η Προποντίδα θα έχει πάντα ομάδα κι αυτό είναι το σημαντικότερο’

Χρήστος Σεφερλής

Μ. Γκόφας: ‘Είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι’

Χρήστος Σεφερλής