EVIASPORTS ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΛΕΣ

Συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας: Αναβαθμίστε τον τρόπο που δουλεύετε στην επιχείρηση σας

Μπορεί για κάποιους που λατρεύουν την παράδοση, η κλασική λήψη παραγγελίας με το μπλοκάκι να είναι must για την επιχείρηση τους. Είναι μια διαδικασία που εμπεριέχει νοσταλγία και ειδικά σε επιχειρήσεις που δουλεύουν για αρκετές γενεές. Σε πολλές όμως περιπτώσεις αυτό πλέον το σύστημα δεν βολεύει, προξενώντας πολλά προβλήματα στην διαχείριση και λήψη της παραγγελίας. Σήμερα οι πελάτες απαιτούν ευκολία, ταχύτητα και εξατομίκευση. Πλέον η ασύρματη παραγγελιοληψία είναι «must-have» για κάθε καφέ και εστιατόριο. 

 

Είναι η αλλαγή απαραίτητη;

Αν και δεν είναι απόλυτη ανάγκη για κάθε καφετέρια ή εστιατόριο να δουλεύει με πρόγραμμα παραγγελιοληψίας https://www.elink.com.gr/, ωστόσο τα πλεονεκτήματα, όπως θα δούμε παρακάτω, είναι ξεκάθαρα. Η παραγγελιοληψία  μέσω κινητού προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στο σημερινό ανταγωνισμό. Λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό, τον αριθμό πελατών που εξυπηρετεί καθημερινά και τις τεχνολογικές σας δυνατότητες. Ακόμη και τα μικρά καφέ μπορούν να επωφεληθούν από συστήματα που βασίζονται σε tablet, ενώ τα μεγαλύτερα εστιατόρια ενδέχεται να απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε cloud. 

Σίγουρα, η αντικατάσταση των χειρόγραφων παραγγελιών με tablet ή εφαρμογές smartphone βελτιστοποιεί τις λειτουργίες και μειώνει τα σφάλματα. Αλλά η συγκεκριμένη αλλαγή έχει και άλλα προτερήματα. Παρακάτω θα δούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μεταβείτε σε ένα τέτοιο σύστημα.

Καλύτερη εξυπηρέτηση και άριστη εμπειρία για τον πελάτη: Φανταστείτε να παραλείπετε ό,τι δεν υπάρχει πλέον στο μενού, χωρίς να μπερδεύεστε, να προσαρμόζετε εύκολα τις παραγγελίες και να απολαμβάνετε ταχύτερη εξυπηρέτηση. Η παραγγελία μέσω κινητού δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να σκεφτούν ό,τι θέλουν ή ακόμα και να ακυρώσουν μια επιλογή τους χωρίς να χρειάζεται διόρθωση στο χαρτί του σερβιτόρου. Με ένα απλό κλικ το σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας ακυρώνει αυτόματα το πιάτο ή τον καφέ που είναι λάθος, στέλνοντας την ανανεωμένη παραγγελία στον μάγειρα μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, δεν δημιουργείται σύγχυση στην κουζίνα και ο καθένας κάνει την δουλειά του απερίσπαστα, χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις και άγχος.

 

Εξατομικευμένες προτάσεις: 

Ο σερβιτόρος μπορεί να βλέπει το ιστορικό παραγγελιών του πελάτη και τις προτιμήσεις του για να προτείνει σχετικά πιάτα ή να παραγγείλει ξανά τα ίδια, δημιουργώντας μια μοναδική εξατομικευμένη γευστική εμπειρία για τον πελάτη. Το ίδιο μπορεί να γίνει όταν υπάρχει σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας πάνω στο τραπέζι, όπου ο πελάτης θα μπορεί να αλληλεπιδρά μόνος του και να παραγγέλνει αυτόματα ό,τι θέλει. Εκεί το σύστημα μπορεί να του προτείνει παλιές παραγγελίες σύμφωνα με τις γευστικές του προτιμήσεις. Αυτό βελτιώνει τον χρόνο παραγγελίας και την ευθύνη λάθους την έχει ο πελάτης. Σε πολλές τεχνολογικές χώρες, το σύστημα αυτό έχει υιοθετηθεί από πολλά καφέ και εστιατόρια γρήγορου φαγητού. Επίσης, σε πάρκα αναψυχής όπου ο κόσμος ρέει κατά εκατοντάδες και πρέπει να εξυπηρετηθεί άμεσα και γρήγορα, ένα τέτοιο σύστημα είναι ο super ήρωας του επιχειρηματία.

 

Πληροφορίες από τα δεδομένα της βάσης: 

Μέσα από την διαχείριση των δεδομένων του συστήματος, οι ώρες αιχμής παραγγελιών και οι προτιμήσεις των πελατών μπορούν να βελτιωθούν στο μενού και στις στρατηγικές μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι είναι και το πιο σημαντικό του συστήματος. Κάτι που οι επιχειρηματίες τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν στα χέρια τους, τώρα με την ασύρματη παραγγελιοληψία, μπορούν να βλέπουν ζωντανά στον υπολογιστή του σπιτιού τους την συνολική εικόνα της επιχείρησης τους. Γενικά, μπορούν να ελέγχουν την αποθήκη τους, τα υλικά τους, τον τζίρο και τα καθαρά κέρδη με τις ενσωματωμένες, λογιστικές προεκτάσεις του συστήματος. Παράλληλα μπορούν να κάνουν βελτιωμένες καμπάνιες με τα στοιχεία προτιμήσεων των πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο email ή το κινητό με sms.

 

Μειωμένο κόστος εργασίας: 

Οι βελτιωμένες διαδικασίες παραγγελιών και οι επιλογές αυτοεξυπηρέτησης δίνει στο προσωπικό να εργαστεί και να ασχοληθεί με άλλες δουλειές που είναι αναγκαίες και πρέπει να γίνουν π.χ. όπως η καθαριότητα της κουζίνας ή η προμήθεια των υλικών που έχουν τελειώσει.

Θυμηθείτε, το σωστό σύστημα θα πρέπει να βελτιώνει τις λειτουργίες σας, όχι να τις περιπλέκει. Κάντε την έρευνά σας, δοκιμάστε διαφορετικές επιλογές και επενδύστε σε μια λύση που ευθυγραμμίζεται με τις μοναδικές ανάγκες και το όραμά σας. Το μέλλον της εστίασης είναι κινητό και ήρθε η ώρα να γίνετε μέρος του!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοίχημα: Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

eviasports

Φιλικό μεταξύ Εθνικής Νέων/Γυναικών-Εθνικής Κορασίδων στη Χαλκίδα!

Παναγιώτης Νικολάου

ΑΕ Ιστιαίας: ‘Φιλική’ ρεβάνς με Ευβοϊκό Γουβών

Κώστας Λαγός