EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Αναγνώστου: ‘Από τις χειρότερες στιγμές που έχω περάσει μέσα στα γήπεδα’

Δηλώσεις του προπονητή της Αιδηψού Θανάση Αναγνώστου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Χαλκίς, για την εικοστή τέταρτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Τι να σας πω; Είναι από τις χειρότερες στιγμές που έχω περάσει μέσα στα γήπεδα, δηλαδή έχω τέτοια ένταση αυτή τη στιγμή προς Θεού. Αυτή η εβδομάδα ήταν μαρτύριο για μένα, μαρτύριο κυριολεκτικά.

Χάσαμε, ωραία χάσαμε. Ο τρόπος που χάσαμε. Εμείς φταίμε. Εντάξει, θα αναλάβω εγώ την ευθύνη προσωπικά. Τα παιδιά δεν έχουν καμιά ευθύνη. Ήτανε λάθος επιλογές μου όλες, ήμουνα σε μια άσχημη μέρα, απλά το μόνο θα σας πω ένα παράδειγμα.

Εγώ με την Αιδηψό στο παιχνίδι Μαρμάρι-Αιδηψός, ταξιδεύω 5 ώρες, από τις 8 το πρωί για να φτάσω στην Κάρυστο. Φτάνω στην Κάρυστο, ο αγώνας είναι 2 μ.μ. και μέσα το γήπεδο παίζουν 2 ομάδες και τελειώνουνε 1.30 μ.μ. Εγώ δεν είχα αποδυτήρια να μπω μέσα. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ή ο διαιτητής ή κάποιος άλλος να πούνε να δώσουνε σε εμάς μια ανάσα, από τόση διαδρομή 5 ώρες. Να μπούμε μέσα έστω με μισή ώρα καθυστέρηση, ένα τέταρτο, 20 λεπτά.

Και εδώ ήρθε η Χαλκίδα εδώ κι αντί να ξεκινήσουμε 4.15 μ.μ., μου έχουν βγάλει την ομάδα έξω από 3.30 μ.μ., έχω βγει έξω γιατί ξέρω ότι θα ξεκινήσει 4.15 μ.μ. ο αγώνας και μου λέει ξαφνικά θα ξεκινήσουμε 4.30 μ.μ., γιατί η Χαλκίδα λέει ήρθε από γύρω λέει και κουράστηκε. Και έχω λιώσει στην προθέρμανση έξω.

Τι να σου πω τώρα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος-εκνευρισμένος. Τι να σου πω με αυτά που γίνανε σήμερα; Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί θα πω βαριά πράγματα και δεν θέλω να συνεχίσω. Ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ’.

Α’ ΕΠΣΕ: Αιδηψός-ΑΟ Χαλκίς 0-2 (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (10/1/2016): Απόλλων Ερέτριας-Αιδηψός 4-3

eviasports

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Cupa Libre-Πρόσκοποι Χαλκίδας 4-5

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (16/3)

Κώστας Λαγός