EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (5/3/2022): Λήλας Βασιλικού-Αμαρυνθιακός 1-2 (photos+video)

Ο Αμαρυνθιακός επικράτησε εκτός έδρας του Λήλα Βασιλικού με 2-1, για την δέκατη έβδομη αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας.

Κακό το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Βάθειας να σκοράρει στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία, σε πολύ κομβικό σημείο και να βάζει γερές βάσεις για το ‘τρίποντο’. Ο Λήλας κατά διαστήματα ασκούσε πίεση και έχασε κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί στο καλό του διάστημα. Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με το απευθείας φάουλ του Κουσερή να περνά λίγο άουτ, ενώ στο στο 21′ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Μικράκη να κάνει ωραία ενέργεια και με πολύ ωραία πάσα να βγάζει τον Αναγνώστου τετ α τετ, με τον επιθετικό του Λήλαντα να νικιέται από τον Σακκή. Στο 31′ άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα απ’ το Βασιλικό με το σουτ του Τσαμπουρή να περνά και πάλι λίγο άουτ. Στο 44′ ο Αμαρυνθιακός στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στον αγώνα σκόραρε, όταν ο Ντάλντι έχασε την μπάλα από την πίεση που άσκησαν οι παίχτες της Βάθειας, με τον Δ. Τσούτση να πασάρει στον Π.Λ. Σκριβάνο και εκείνος με πλασέ να κάνει το 0-1 και να στέλνει έτσι τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τελείως διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αμαρυνθιακό να ανεβάζει στροφές και να κλείνει στα καρέ του τον Λήλα, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικώς να παίρνει την νίκη με πολύ άγχος και γκολ και πάλι στην εκπνοή. Στο 56′ ο Π.Λ. Σκριβάνος απέφυγε με ωραία ενέργεια δύο παίχτες και σούταρε δυνατά με τον Λεοντή να του λέει ‘όχι’, ενώ στο 61′ και πάλι ο Π. Λ. Σκριβάνος βγήκε απέναντι από τον Λεοντή, με τον πορτιέρε του Λήλα να τον σταματά και πάλι. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Π.Δ. Σκριβάνο απευθείας, αλλά ο Λεοντής ήταν σε ετοιμότητα και με μεγάλη δυσκολία απέτρεψε και πάλι το γκολ. Στο 65′ έπειτα από ωραία ανάπτυξη των παιχτών της Αμαρύνθου, ο Σιαράπης πάσαρε στον Πέππα, ο οποίος γύρισε την μπάλα στον Π.Δ. Σκριβάνο, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ. Και ενώ οι παίχτες του Αμαρυνθιακού έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, ο Λήλας στο 81′ σε από φάση διαρκείας κέρδισε πέναλτι (σουτ του Μικράκη σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου), με τον κ. Κασομούλη να δείχνει την άσπρη βούλα έπειτα και από την βοήθεια του πρώτου βοηθού κ. Ιωάννου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μολές (ο Σακκής βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία) και έκανε το 1-1 (85′). Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ο Ε. Μυρτέζα στο 90ο λεπτό έκανε τρομερή ενέργεια αδειάζοντας δύο παίχτες του Λήλα, γύρισε την μπάλα η οποία κόντραρε, άλλαξε πορεία και χτύπησε στο δοκάρι του Λεοντή, με τον Π.Λ. Σκριβάνο να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Ιωάννου-Σιμιτζής.

ΓΚΟΛ: 85′ Μολές-44′ & 90′ Π.Λ. Σκριβάνος.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελινός, Ντάλντι, Μολές, Κουσερής, Τσαμπουρής, Αλεξίου, Μικράκης, Αναγνώστου, Νεστουράι (55′ Μπενέτος), Καρβελάς (68′ Παναγιώτου).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Ντρέκης, Πέππας (73′ Πετράκης), Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Δ. Τσούτσης(63′ Ε. Μυρτέζα), Σιαράπης, Π.Λ. Σκριβάνος (90’+2′ Α. Σκριβάνος), Π.Δ. Σκριβάνος, Πάλλης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Παναγιώτη Βαρσαμά από τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κώστας Βουτσάς στηρίζει το ‘Αγαπώ και Πράττω’ (videos)

Κώστας Λαγός

ΑΠΣ Σταυρού: Αποκριάτικος χορός με Μ. Μαραγκάκη

Κώστας Λαγός

Αβαντίδες: Πρώτο φιλικό σήμερα με Νηρηίδες

Κώστας Λαγός