EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Απόλλων Ερέτριας 1-1

Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Ερέτριας, στη δέκατη τέταρτη αγωνιστική της α’ κατηγορίας Εύβοιας.

Οι φιλοξενούμενοι (είχαν στον πάγκο τους τον Νίκο Μητακίδη, άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καρβέλη, που απουσίαζε λόγω ασθένειας), που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, άνοιξαν το σκορ στο 30′ με κεφαλιά του Μπαλάκα έπειτα από σέντρα του Νικολάου, ενώ προηγούμενα είχαν σουτ με τον Τσούμαρη (14′) που πέρασε άουτ και με τον Νικολάου (28′) που έδιωξε σε κόρνερ ο Γαλλής, με τον πορτιέρο του ΑΟΧ να αποκρούει πιο μετά και σουτ του Κωνσταντάγκα (35′). Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι είχαν σουτ με τον Μάρκου (10′), που μπλόκαρε ο Μπασινάς, τον Καλέντζη (34′) που πέρασε άουτ, τον Λάζρι (39′) που απέκρουσε ο πορτιέρο των ‘Απολλωνιστών’. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57′ με κοντινό τελειώμα του Λάζρι, όμως ένα λεπτό μετά έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Α. Πατσαβούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κεφαλιά με τον Σαρρή, που πέρασε άουτ, από σέντρα του Δούκα. Η ομάδα της Ερέτριας, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα έψαξε το δεύτερο γκολ, έχοντας στο 68′ κεφαλιά με τον Πετράκη, που πέρασε λίγο έξω, όπως κι αυτή του Μπαλάκα, στο 72′, ενώ στο 90′ ο Ν. Σταματάκος με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε κι εκείνος να ευστοχήσει, με τον ΑΟΧ (παρέμεινε χωρίς νίκη εντός αγωνιστικών χωρών) να έχει στο 77′ καλό σουτ με τον σκόρερ του, που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Πριόνας-Ιωάννου Α.

ΓΚΟΛ: 57′ Λάζρι-30′ Μπαλάκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Σαρρής (75′ Μπαρώνος), Α. Πατσαβούρας, Μ. Πατσάβουρας, Ανυφαντής, Αγγελάκης, Μάρκου, Μανωλόπουλος, Καλέντζης (46′ Κατσαρής), Λάζρι (90’+ Δ. Μήτρου), Γιαννόπουλος (40′ Δούκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γιάννης Καρβέλης-Νίκος Μητακίδης): Μπασινάς, Γίγας, Θανάσι (84′ Ι. Κιάκης), Καρλατήρας, Πετράκης, Τσούμαρης (64′ Λ. Κιάκης), Νικολάου, Ν. Σταματάκος, Κωνσταντάγκας, Τσούτσης (77′ Ι. Σταματάκος), Μπαλάκας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης-Απόλλων Ερέτριας

Κώστας Λαγός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: Πανόραμα (3/4)

eviasports

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6)

eviasports