EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Μαντούδι-Προποντίδα 1-3 (photos)

Στο γήπεδο Μαντουδίου η Προποντίδα επιβλήθηκε 3-1 της τοπικής ομάδας, στην αναμέτρηση της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ξέφρενο ρυθμό, με αρκετές φάσεις μπροστά κι από τις δυο εστίες. Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά και είχε μια καλή στιγμή στο 10′ με σουτ του Μουτουσίδη από πλεονεκτική θέση και τον Κουσκούτη να αποκρούει, ενώ τρία λεπτά μετά η ομάδα της Χαλκίδας ‘απάντησε’ με κοντινή προβολή του Λ. Τσιαμπαλή που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 20′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαναρίτσα, ο οποίος λίγο νωρίτερα βρέθηκε απέναντι απ’ τον Κουσκούτη, που απέκρουσε. Η ‘Μπάρτσα’ ισοφάρισε στο 27′ με κοντινή προβολή του Τσιαρβούλα και δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ με σουτ του Λ. Τσιαμπαλή. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρις σε κεφαλιά του Θ. Τσιαμπαλή στο 42′. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Προποντίδα να κάνει αποτελεσματική διαχείριση του υπέρ της σκορ, εξασφαλίζοντας μια σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Ιωάννου Ι.-Παλούμπης.

ΓΚΟΛ: 20′ Μαναρίτσας-27′ Τσιαρβούλας, 29′ Λ. Τσιαμπαλής, 42′ Θ. Τσιαμπαλής.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καντζούρας, Γ. Μορφούλης, Τάρλας (87′ Αντωνίου), Τριανταφύλλου (62′ Ζουζουλής), Κουβούσης, Τσούμαρης (74′ Γκάγκαλης), Λιάκος, Μαναρίτσας, Μουτουσίδης (74′ Αναστασίου), Στεργίου.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μακρής, Β. Ντεγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου (90′ Σπύρου), Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος (83′ Αθανασίου), Ζαχαριάδης (87′ Δουρμούσογλου), Λ. Πάλλης, Θ. Τσιαμπαλής (90′ Βελούσης), Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής.

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Γ. Ρέτσα

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (14/4/2018): Αιδηψός-Σκεπαστή 0-4

eviasports

Γ’ Εθνική: Όλο το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της περιόδου 2020-21

eviasports