EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Προποντίδα-Αμαρυνθιακός 0-6

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε την Προποντίδα με 6-0, στο ντέρμπι κορυφής της δέκατης αγωνιστικής της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Η ομάδα της Βάθειας, που έκανε το ’10 στα 10′ και ουσιαστικά ‘αγκάλιασε’ από νωρίς τον τίτλο ξεφεύγοντας με εννιά βαθμούς από την Προποντίδα που συνεχίζει στη δεύτερη θέση, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο πέμπτο λεπτό με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Μήτρου, ενώ στο 10′ ο Τόρα έκανε το 0-2, αξιοποιώντας ασίστ του Κοτρογιάννη, ο οποίος σημείωσε στο 32′ το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, με ατομική προσπάθεια και κοντινό σουτ από πλάγια. Η ‘Μπάρτσα’ στο πρώτο μέρος προσπάθησε να απειλήσει με σουτ στο 37′ του Λ. Τσιαμπαλή που απέκρουσε ο Φαλαγγίτης, με τον Αμαρυνθιακό να έχει στο πρώτο 45λεπτο και σουτ με Τόρα (18′: άουτ), Κοτρογιάννη (23′: απέκρουσε ο Κουσκούτης), Σεϊνταράσι (35′: άουτ). Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το τέταρτο γκολ τους στο 53′, με τον Κολιόπουλο να τροφοδοτεί τον Σεϊνταράσι κι εκείνος να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Μώρος έκανε το 0-5 στο 65′ με πλασέ, μετά από μεταβίβαση του Τόρα, ενώ στο 84′ Σεϊνταράσι ολοκλήρωσε επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, έπειτα από πάσατ του Μώρου. Η ομάδα της Χαλκίδας έψαξε το γκολ στην επανάληψη με Λ. Τσιαμπαλή (64′: σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), Ζαχαριάδη (73′: διπλό σουτ με κόντρες στα σώματα αμυνόμενων). Από τη μεριά του ο Αμαρυνθιακός είχε και τελικές προσπάθειες και με Τόρα (58′: κεφαλιά που πέρασε άουτ), Σεϊνταράσι (66′: σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), Μήτρου (80′: σουτ που πέρασε έξω).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Πριόνας-Ρούσσης.

ΓΚΟΛ: 5′ Μήτρου, 10′ Τόρα, 32′ Κοτρογιάννης, 53′ & 84′ Σεϊνταράσι, 65′ Μώρος.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης (46′ Σ. Παπακωνσταντίνου), Μακρής (72′ Σπύρου), Β. Ντεγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου, Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος (68′ Αθανασίου), Ζαχαριάδης, Ζουρμπουλής (68′ Λ. Πάλλης), Λ. Τσιαμπαλής (87′ Μωραΐτης), Γκιόσι, Τσιαμπαλής.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης (68′ Τάκο), Ζουλιώτης (68′ Τσούμαρης), Τσολάκος (75′ Κριτσιώτης), Χαλιώτης, Σεϊνταράσι, Σιαράπης, Τόρα (68′ Βεσέλι), Κοτρογιάννης (60′ Μώρος), Μήτρου.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Σεφερλής-Βασίλης Καραλής

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (8/5/2010): Δροσιά-Προποντίδα 4-3

eviasports

Φιλικό παλαιμάχων Β. Εύβοιας-Αρτάκης στις 27/5

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-ΑΟ Χαλκίς 0-2 (video)

eviasports